SPIRITDAY
ÁPRILIS

SPIRITDAY
ÁPRILIS

Április 10. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Azonnali regisztráció ide kattintva

Üzenet a nap házigazdájától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Márton Mónika:

Regisztrálj ide kattintva

Magyari-Martos Mónika

Mindig is vágytam egy idővel teli, agyagilag független életre, de nem tudtam elképzelni, működhet egyszerre a kettő.

Mikor Édesanya lettem, nyitottabbá váltam, mertem befogadni több információt erről a lehetőségről, magával ragadott, hogy otthonról a kislányom mellől, Úgy hogy nem kell anyaság és karrier közül választanom, fel tudok építeni egy biztos jövőt. Hogy pontosan hogyan? Mi az ami megtetszett és magával ragadott? Pontosan mit csinálok, mit csinálunk online networkerként? Erről mesélek Nektek szombaton!

Mónika edző és gyógytornász, valamint férje Viktor tanár, mára azonban szabad online networkerek, akik 3 év alatt felépítették azt az életet, amit korábban el sem tudtak volna képzelni, mára mindketten felmondtak, szabad online networkerek, kislányuk és kisfiuk mellől építik az üzletüket, és ennek a vállalkozásnak köszönhetően hozták meg a döntést hogy mernek vállalni második gyermeket.

Veres Nóra

Rengeteg téves és szkeptikus gondolat volt a fejemben a network marketingről. Meg kellett ismernem a tényeket, a network marketing szakmát és a Forever céget, hogy komolyan tudjam venni. Ma már ennek a szakmának köszönhetem, hogy egy olyan szabad életet élek, amit korábban álmaimban sem gondoltam.

Nóra közgazdász, hosszú évekig banki fiókvezetőként és Angliában egy kereskedelmi egység team managereként dolgozott. 3 éve egy szabadságról szóló tenerifei poszt által ismerkedett meg az üzletünkkel. Mára főállású online networker vállalkozó.

Márton Mónika

Egy igazán különleges nap házigazdájaként biztosan ígérhetem, hogy ebben a közel két órában minden információt megkapsz ahhoz, hogy lásd, mekkora biztonságot képes nyújtani ez a cég. Hogy kik is vagyunk Mi, az Eagle Spirit Team, és milyen értékek mentén építjük az üzletünket, és mellette az egész életünket.

Számomra különleges ajándék, hogy ma már több, mint 6 éve lehetek egy boldog Nő közöttük, és láthatom ahogy hónapról hónapra egyre több Család élete válik jobbá és boldogabbá. Mindent, amit tudnod érdemes, ezen a szombaton megmutatunk Neked!

“Mónika egy kis Zala megyei faluból származik, jelenleg a párjával él Budapesten. 6 évvel ezelőtt az utolsó fél évét töltötte a főiskolán, mellette pedig betekintést nyert a banki alkalmazotti világba.

Ma már teljességben éli az életét 100%-ban Online Networkerként, és büszke arra, hogy mostanra sokan a Csapatból szintén a Forever lehetőségének köszönhetik a szabad, és boldog életüket.”

ide kattintva regisztrálhatsz az ingyenes Spiritday-re

Egresits-Ilyés Andrea

Te is a számok embere vagy?

Kíváncsi vagy a konkrétumokra, arra hogy miből is van ebben a vállalkozásban a pénz? Hogyan tudsz mind magadnak, mind a családodnak egy anyagi biztonságot megteremteni?

Szombaton erről fogok mesélni!

Életem egyik legjobb döntését hoztam meg, mikor lassan 5 évvel ezelőtt a Forevernek és az Eagle Spirit Teamnek igent mondtam.

Vágytam mindig arra, hogy ne kelljen anyaság és karrier között választanom. Mára pedig mindez a jelenem! Mert van másképp! Ma, 2021-ben az 1 éves kislányom mellől dolgozom, online, úgy hogy mellette 7. hónapos várandós vagyok.

Élvezem az anyaság minden pillanatát és imádom, hogy nem csak anya vagyok, hanem üzletasszony is.

Almási Gergely

Bemutatom Neked a számomra legkülönlegesebb csapatot az Eagle Spirit Team-et, ahol fontos, hogy merj álmodni, ahol támogatnak Téged abban, hogy elérd a céljaid. Fejlődés, lendület és innováció, ahol egy igazán támogató csapattal tudod megtalálni az életedben számodra fontos dolgokat!

Gergely 2012 óra építi ezt a vállalkozást Barbarával közösen, az Online Networking magyarországi egyik alapítói és mára a világ legjobb 50 üzletépítője közzé tartoznak, rengeteg utazást és elismerés hozott az életükbe, az hogy a Forever vállalkozás mellett döntöttek!

Bakos Barbara

Barbara közgazdászként végzett az egyetemen, soha nem volt alkalmazott. Korábban sikeres pénzügyi vállalkozásukat vezették, majd a networking vállalkozások szabadságába beleszeretve úttörőként építették ki az online network marketing alapjait.

8,5 éve építi párjával Gergővel együtt szenvedéllyel a Forever vállalkozásukat. Büszkék arra, hogy diplomásként is mertek lépni, és nem féltek mások megítélésétől, büszkék arra, hogy igent mondtak egy átlagon felüli életre, de leginkább arra büszkék hogy az évek alatt százak életébe vihettek változást ezzel a lehetőséggel.

A Forever? Átlagos emberek átlagfeletti lehetősége egy álmokkal teli élet felépítésére. Megmutatom és elmesélem Neked milyen különleges változást tud nyújtani ebben az üzletben 3-5 év megfelelő fókusszal befektetett munka.

Számomra a Network Marketing igazi Hollywood, ahol minden Álmod valóra válthatod. Elhozom az életem, és szívből beengedlek, hogy a végén csak azt kérdezd: vajon hány sikerstoryt kell még végignéznem ahhoz, hogy végre elkezdjem felépíteni a sajátomat?

És már tudni fogod a választ, hogy a legjobb alkalom, hogy igent mondj minden álmodra, az MOST van!

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Árpilis 10. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!