SPIRITDAY
ÁPRILIS

SPIRITDAY
ÁPRILIS

Április 14. – 21:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Április 14. – 21:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a nap házigazdájától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Bakos Barbara:

Bakos Barbara

Házigazda

Életünk megváltoztatása mindig 1-1 különleges pillanat, 1-1 mondat, 1-1 érzés, ami megszületik bennünk, és onnantól soha semmi nem lesz többé ugyanúgy, mert mi döntöttünk.

Így történt velem is lassan 10 éve, mikor igent mondtam a Foreverre, ezáltal igent mondtam egy anyagilag stabil jövőre, egy álmokkal teli életre, egy szeretettel teli, tiszta értékekre épülő cégre, egy globális 160 országban működő szabad üzletre, de leginkább igent mondtam az álmaimra, és nemet egy középszerű, átlagos életre.

Nézz bele ebbe a Spirit Day-be, hogy meglásd melyik a világ egyik legszebb lehetősége. Mi az az út, ahol Te is álmokkal teli életet élhetsz!
Én leszek a házigazdája az áprilisi Spirit Daynek, és végtelenül várom, hogy minél többeteket láthassalak online vendégül a mi különleges csapatunkkal. Gyere el, mert, amit hallani fogsz, azzal az egész életed tudod megváltoztatni!

Bakos Barbara, sikeres Nő, boldog édesanya, aki társvezetőként 10 éve építi Forever üzletét, és vezeti ezt a különleges csapatot.

Büszke arra, hogy együtt családként, és most barátként tovább, felépítettek egy nagyon stabil csapatot, melyben mára százak haladhatnak előre az álmaik felé. Büszke arra amit zászlójukra tűztek, az #EagleSpiritTeam vízióját, az #1000boldogcsalád megalkotását, mely számukra a csapatukban minimum 1000 boldog es sikeres Networker vezetőt, és családot jelent.

Tóth Rita

Cég & Szakma & Marketing terv

Mindig is vállalkozást akartam, mert saját időbeosztásra vágytam. Amikor megérkezett az életembe a Forever és a Network Marketing szakma, teljesen online formában, láttam, hogy nem kell választanom szabadság, és vállalkozás között, mert valahogy sosem tudtam elképzelni a hagyományos formát, ahol helyhez vagyok kötve. Ma már nem vagyok! Ha velem tartasz bevezetlek a network marketing szakmába ahogy mi látjuk és mesélek a cégről, aminek az értekeibe beleszerettem.

Rita egy ‘szakadt farmeros lázadó’ fiatal csajként indult el a vendéglátásból ebben az üzletben, Németországból, ahonnan csak haza akart költözni. Akkor még nem is gondolta, hogy mennyi fiatal életére lesz hatással, a korlátlan szabadságvágyával, az utazásaival, a szűnni nem akaró tettvágyával, és az egyik fő üzenetével, hogy fiatalon/ Nőként függetlenül is képes vagy bármit elérni és megteremteni az Életedben.

Suhai Tünde

Panelbeszélgetés

Tündi 21 évesen ment ki Angliába. Fél évet tervezett külföldön, bár azóta 23 év telt el. Külföldi élete során megtapasztalta, hogy ott sincs kolbászból a kerítés, így kemény munkával feltornászta magát vezetői pozícióba a vendéglátóiparban. Bár szerette a munkáját, tudta, ezt a fajta munkát nem fogja 50-60 évesen is bírni.

Már fiatalon sem volt elég ideje magára és a családépítésre, ezért nyitott volt új lehetőségekre. És egyszer csak egy állomáson véletlenül össze futott a leendő mentoraival, akik által megismerte az Eagle Spirit Team-et és beleszeretett a csapat víziójába, az #1000boldogcsalád -ba is. Azóta boldogan képviseli ezt a szakmát és segít másoknak is rátalálni erre a lehetőségre.

Gyere, tarts velem a mai panel beszélgetésen, ahol 4 nagyon különböző élethelyzetből induló csodás embert mutatok be nektek. Mind a négyen más céllal érkeztek, és bár nagyon különbözőek, egy dolog közös bennük, mind a négyen már régebb óta fiatalok.

Béres Mónika

Mit csinálunk mi?

Több, mint 6 éve GYED-en lévő anyukaként kerestem lehetőségeket, amit online tudok végezni, gyerkőc mellől, de álmomban sem gondoltam, hogy egyetlen döntés ilyen változást tud hozni az életemben. Sokakat visszatart a döntéstől, az elhatározástól a félelem, a kétely, én viszont a saját tapasztalatomból tudom elmesélni, mennyit köszönhetek ennek a cégnek.

Béres Mónika sokáig kereste az útját. Szlovákiából származik és sok sok megvalósulatlan célja volt, amikből mára már sokat megvalósított, hála ennek az üzletnek. 8 hónapos volt a kislánya, mikor elindult, azóta Vivike elmúlt 7 éves, és Mónikának azóta is ez az egyetlen, mondhatni „főállása”. Ebben a videóban el fogja mondani, hogyan is dolgozunk, mit csinálunk. A legtöbbször feltett kérdésre kaphatjátok meg a választ.

Balázsi Piroska

Kik vagyunk mi?

3 évvel ezelőtt, még teljesen szkeptikusan próbáltam több infót gyűjteni magamnak erről a csapatról, hogy kik ők valójában és hogyan dolgoznak, mert nagyon szerettem volna többet kihozni magamból és egy olyan irányba indulni el, ami hosszútávon megadja mindazt amire úgy igazán vágytam.

Nagy meglepetésemre egy olyan emberi értékekkel tele csapatot ismerhettem meg, akik már az első lépéseimet végigkísérték, támogattak engem és mindig a fejlődésemre helyezték a hangsúlyt.

Mára már én is büszkén és lelkesen merem azt mondani, hogy gyere, megmutatom neked hogy kik vagyunk mi, az Eagle Spirit Team, az a csupaszív csapat, akik szívesen támogatunk és inspirálunk téged a céljaid elérésében.

Piroska Erdélyből származik, viszont jelenleg Angliában él együtt párjával, Ciprivel ahová 2014 -ben költöztek ki, egy jobb élet felépítése reményében. 2019 óta építik közösen, főállás mellől vállalkozásukat.
Kedvenc mottóját idézve, #határacsillagoség, célja az, hogy minél több embert támogassanak a saját céljaik elérésében és szabad, azaz korlátok nélküli, boldog életet élhessenek.

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Árpilis 14. – 21:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!