SPIRITDAY
December

SPIRITDAY
Március

December 11. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY DECEMBER

SPIRITDAY
DECEMBER

December 11. – 10:00
(budapesti idő szerint)

Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Tóth Rita,
a decemberi SpiritDay házigazdája

Tóth Rita
Házigazda

Tóth Rita – szinte kislányként, Németországból indult el az üzletben, de már akkor tudta, hogy egy sokkal szabadabb életet képzel el magának, a vendéglátás mókuskerekénél, és pontosan ezért, azonnal egy hatalmas IGEN-t mondott a Foreverre.

Ma már, 29 évesen egy igazi szakadt farmeros fiatal csajként képviseli a Social Medián az üzletét, a szabadságát, az utazásokat, a korlátlanságot és azt, hogy bármit képesek vagyunk kihozni az életünkből, ha teszünk érte, hogy hatalmas erő van Bennünk, ha megoldásban gondolkodunk, felelősséget vállalunk és nem ragadunk bele a saját Életünk körülményeibe.

Mindeközben igazi felelősségteljes Nővé érett itt a csapatban, aki büszkén képviseli az Eagle Spirit Team értékeit, a szeretet és a törődés erejét, és Rex üzenetét.

Egy Spirit Day mindig különleges, pontosan azért mert teljesen mindegy, milyen beállítottságú vagy, érzelmi vagy inkább racionálisabb, ez az a nap, ahol mindenre választ kapsz. Ahol beleláthatsz a csapatunk életébe, a cégünk és a Network Marketing szakma profizmusába, a számokba, és abba a biztonságba és hosszútávúságba, amit a Forever marketing terve nyújt számodra.

Ez az a nap, ahol át fogod látni, azt, hogy hogyan is dolgozunk, mik azok a szokások, és feladatok, amik sikerre visznek majd Téged is itt az Eagle Spirit Teamben.

Várunk sok szeretettel! 🙂

Bakos Barbara

Életem egyik legjobb IGEN-je volt eddig, amikor igent mondtam erre a cégre.

Igent mondtam a Foreverre, ezáltal igent mondtam egy anyagilag stabil jövőre, egy álmokkal teli életre, egy szeretettel teli, tiszta értékekre épülő cégre, egy globális 160 országban működő szabad üzletre. Nézz bele ebbe a Spirit Day-be, hogy meglásd melyik a világ egyik legszebb lehetősége.

Bakos Barbara, egy sikeres Nő, egy boldog édesanya, aki társvezetőként 9,5 éve építi üzletét, mint Networker. Büszke arra, hogy együtt családként felépítettek egy nagyon stabil csapatot, melyben mára százak haladhatnak előre az álmaik felé.

Büszke arra amit zászlójukra tűztek, az #EagleSpiritTeam vízióját, az #1000boldogcsalád megalkotását, mely számukra a csapatukban minimum 1000 boldog es sikeres Networker vezetőt, és családot jelent.

Veres Nóra

Panelbeszélgetés

Nóra közgazdász, hosszú évekig banki fiókvezetőként, majd Angliában egy kereskedelmi egység team managereként dolgozott.

5 éve egy szabadságról szóló tenerifei poszt által ismerkedett meg a csapatunkkal. Mára az online rendszerünkkel menedzselt networking vállalkozásának vezetője.

Mi, az Eagle Spirit Team csapatában szenvedélyesen hiszünk a fejlődésben, és azon dolgozunk, hogy a legmodernebb piacvezető eszközöket nyújtsuk a csapatunkban dolgozóknak.

Ebben a részben több embert kérdezek arról, hogy mit jelent számukra a modern network marketing, ahogy mi csináljuk 🙂 Nem szeretem a mellébeszélést, itt csak a lényeget hallod majd. Interjú partnereim: Dia, a kezdő networker. Évi, az adószakértő. Tibi, a tapasztalt vállalkozó.

Várunk titeket!

Gulyás-Dienes Ildikó

Mit csinálunk mi?

Gulyás-Dienes Ildikó 3 és fél éve építi a Forever üzletét. Élelmiszermérnök, színházi táncos, de valójában azért választotta az üzletet, hogy az életét olyan irányba tudja vezetni, amelyet már gyermekkorában megálmodott.

Ma már bátran kijelentheti, hogy élete legjobb döntését hozta meg, és a Forevernek köszönhetően ma azt az életet éli, amelyre mindig is vágyott.

Szombaton szeretném nektek bemutatni, hogy pontosan mit is csinálunk mi, mivel töltjük a napjainkat, és mitől olyan csodálatos ez az üzlet. Tabuk nélkül hallhatjátok tőlem azokat a folyamatokat, amit nap mint nap teszünk azért, hogy az életünket, olyan irányba tereljük, amilyenbe csak szeretnénk.

Czimerman Szabrina

Kik vagyunk mi?

„Ha egyik nap gyönyörű a világ,
a másik nap barátságtalan,
a különbség én vagyok.”
Rudolf Steiner

Szabrina éppen ezt kapta azzal, hogy a Forevert választotta. Egy másik szemüveget, amelyen keresztül a világ mindennap gyönyörű, de ha éppen nem, akkor tesz arról, hogy újra minden csodálatos legyen, hiszen tudja, minden belőle indul ki.

Hiszek abban, hogy az életben nagy mértékben azon múlnak a dolgok, hogy kikkel veszed körbe magad. Ha mindennap cselekvő, tudatos embereket látsz magad körül, akkor az téged is cselekvésre ösztönöz, míg ha csupa olyan embert aki panaszkodik, nagy valószínűséggel előbb utóbb te sem “ellenkezel” már többet.

Tőlem épp azt fogjátok látni és hallani, milyen csapat az Eagle Spirit Team, mire számíthatsz, ha velünk veszed körbe magad.

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

December 11. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!