SPIRITDAY
Február

SPIRITDAY
Február

Február 13. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a nap házigazdájától

Egresits-Ilyés Andrea

Egresits-Ilyés Andrea

Világ életemben hittem abban, hogy kitartó és következetes munkával az ember képes bármit elérni az életében.

Kérdés csak az , hogy milyen áron.
Itt mindent megkaptam, amire vágytam: anyagi biztonságot, szabadidőt, barátokat, egy inspiráló közösséget és a fejlődés lehetőségét.
Közgazdászként mindig a konkrétumokra, a tényekre, számokra, adatokra voltam kíváncsi.

Szeretem átlátni mindazt, amire igen-t vagy épp nem-et mondok!
Szombaton te is betekintést kaphatsz abba, hogy mi hogyan dolgozunk 100%ig online, mit kapsz tőlünk, ha velünk tartasz ezen az úton.

Andi és orvos férje Józsi, Ausztriában élnek a kislányukkal Lizikével, mára 100% networker, bár közgazdász végzettségű, Sommelier is, mégis úgy döntött, hogy a Networking az, ami számára olyan fontos harmóniát és minőségi időt képes maradéktalanul biztosítani. Országokon átívelő csapatot vezet, amely dinamikus növekedésben van!

Almási Gergely

2012 komoly útkeresésben voltunk, 30 évesen már nagyon idejét éreztük, hogy elkezdjenek megérkezni a sikerek az életünkbe. Vállalkozók voltunk annak minden szépségével és nehézségével.

Ekkor döntöttünk úgy, hogy egy újabb vállalkozást kezdünk a meglévő 3 mellé. Mára ez az egy maradt, egy különleges, lehetőségekkel teli és méltó életet élhetünk. Megmutatom Neked a Forever vállalkozást, ahogy eddig nem ismerted, beszélek majd a Network Marketingről, úgy ahogy eddig nem hallottál róla és átadom a termékeinket, ahogy azok megérdemlik.

Gergő és Barbara 8,5 éve építek ezt a vállalkozást, amely mára milliárdos forgalmat bonyolít, de a legfontosabb, hogy sok száz ember életében hoztak pozitív változást, amibe most te is betekintést nyerhetsz

Suba Mónika

Mónika a férjével és 3 kisfiával Angliában élnek és az Eagle Spirit team csapatában látta meg azt a lehetőséget, amit azóta keresett mióta édesanya lett, hogy kiteljesedhet nőként anélkül, hogy a háttérbe kéne szorítania a családját.

Két gyermekes anyukaként tapasztaltam, hogy mennyire fontos a gyerekeimnek, hogy ha ott tudok lenni velük a számukra fontos eseményeken, na és persze nekem is, hiszen az idő repül és nem akarok semmiről lemaradni. Minden pillanat csak egyszer élhető át és ezt az igazi szabadságot kaptam meg a csapatban.

Szabrina Czimerman

Szabrina Erdélyben született, Németországban él férjével Gergővel és a gyerekeikkel Larával és Noellel. 4 évvel ezelőtt találkozott az üzlettel, kezdetben szkeptikus volt ugyan, de a férje rengeteget dolgozott és több időt szeretett volna “vásárolni” Gergőnek, hogy a család többet lehessen együtt.

Azóta rengeteg változott az életük, és Lara a Forevernek köszönheti a kistesót, mert ez az a cég, ami ekkora biztonságot tud adni számukra.

Az idei év végére szeretnék ha már Gergő is felmondhatna és mindketten 100%-ig csak ebből a vállalkozásból éljenek.

Béres Mónika

6 évvel ezelőtt mondtam igent erre az üzletre, mert végre megláttam azt, hogy mindig is ezt kerestem, hogy így dolgozhassak, szabadon, anyagi biztonságban.

8 hónapos volt a kislányom, mikor elkezdtem az üzletet, és nem kellett választanom, hogy sikeres üzletasszony leszek, vagy édesanya.
Nem kell ki maradnom a gyerekem életéből, mert megadta számomra ez a cég, hogy építhetem a globális vállalkozásom itthonról, vagy bárhonnan, mellette mindig itt leszek a gyerekemnek.

Arról fogok beszélni, hogyan dolgozunk, hogyan tudja bárki összeegyeztetni az életével ezt az üzletet és sikereket elérni.
Mit csinál egy online networker, ha erre keresed a választ, nézd meg ezt az online rendezvényt!

Becze-Oszvald Janek

Az én feladatom lesz, hogy a lehető legegyszerűbben adjam át neked a marketing tervünk részleteit. Engem lenyűgözött az, hogy létezik egy olyan vállalat, ahol én vagyok a legfontosabb. Hogy minden a rendelkezésemre áll ahhoz, hogy elérjek mindent amit csak szeretnék. Remélem ezt te is így látod majd. Szeretnéd tudni, hogy honnan jön a pénz és milyen anyagi biztonságot tudsz felépíteni magadnak? Érdekelnek a konkrétumok? Akkor mindenképpen tarts velünk!

Jan párjával Jannával 2 és fél éve, még Londonból sikeres vállalkozás mellett kezdte el az online üzletét. Most már itthonról, csak az online üzletével foglalkozik. Az álmuk, hogy rövidesen Olaszországban, Toszkánában éljenek.

Regisztrálj ingyenesen a Spiritday-re

Február 13. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

A regisztráció lezárult, erről sajnos lemaradtál!

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!