SPIRITDAY
Február

SPIRITDAY
Február

Február 17. – 21:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY FEBRUÁR

SPIRITDAY
FEBRUÁR

Február 17. – 21:00
(budapesti idő szerint)

Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Balogh Katica,
a februári SpiritDay házigazdája

Balogh Katica
Házigazda

Balogh Katica Németországból kisfia és férje mellől építi az üzletet. Szenvedélye ez a vállalkozási forma és a szabadság amit nap mint nap nyújt ez az üzlet. Úgy gondolja, hogy az a fejlődés amin keresztül ment indulásától számítva más emberré tette.

Hisz benne, hogy ezt az üzletet bárki képes felépíteni akinek elég fontosak a céljai és éhes a fejlődésre a tudásra.

Az a megtiszteltetés ért, hogy velem találkozhatsz ezen a Spirit Day-en mint házigazda. Óriási öröm, hogy ezen a fantasztikus online rendezvényen én leszek a műsorvezető ahol talán a te életed is egy új irányt vesz majd. Garantálom, hogy a hangulat jó lesz.

Anno 2 évvel ezelőtt amikor én indultam el még nem volt Spirit Day , de bizton mondhatom, hogy ha nem lennék az üzletben és megnéznék egy ilyen online rendezvényt azonnal igent mondanék. Te viszont még nem vagy az üzletben ami azt jelenti látnod és hallanod kell mi minden vár itt rád.

Találkozzunk Február 17.-én 21:00 órakor.
Várunk sok szeretettel.

Varga Árpád

Cég & Szakma & Marketing terv

Árpi hosszú éveken át azt gondolta, hogy a munka csak fizikai síkon értelmezhető, a szellemi tevékenységek nem, vagy csak korlátozottan adnak kézzel fogható sikert. Amióta ez a csapat teszi ki élete nagy részét, azóta látja, tudja és tapasztalja, hogy értéket teremteni annyi, mint a megfelelő helyen és időben emberekkel együttműködni, közösen gondolkodni, közös célokért tenni. A Forever cég partnereként úgy véli, a legjobb helyen van mindenki, hogy az életét a siker útjára terelje.

Az életem 6 éve fonódott össze a Forever céggel, és ez a legjobb döntések között van a 35 évem alatt amit meghoztam! Itt indultam el önmagam megismerése, a tudatosság és a fejlődés útján. Rengeteget köszönhetek ennek a csapatnak, a cégnek, a termékeknek és örömmel mutatom meg nektek az én szemszögemből, hogy valóban mit képviselünk, és milyen értékes eszköz van a kezünkben a Forevert és a Network Marketinget képviselve! Tarts velem!

Magyari-Martos Mónika

Panelbeszélgetés

Magyari-Martos Mónika egy két gyermekes édesanya, aki korábban edzőként és gyógytornászként dolgozott, mára pedig férjével együtt főállású networkerek, akik megélve ennek az üzletnek a szabadságát építik az online vállalkozásukat immár 4 éve. Mónika hosszú időn keresztül csak figyelte ezt a lehetőséget, de miután megszületett a kislányuk döbbent rá arra, hogy mennyire kevés az idő, amit családként együtt tudnak majd tölteni a későbbiekben és ez a hosszútávú gondolkodás juttatta el addig a döntésig, hogy belevág és felépíti azt az életet amire igazán vágynak.

Egy olyan beszélgetésre invitállak Titeket, ahol több nézőpontból kaptok rávilágítást arra, hogy különböző élethelyzetekben lévő emberek, akik megoldásban gondolkodtak és változásra vágytak, mit láttak meg, és hogyan került az életükbe a network marketing. Mi az ami megváltozott mióta elindultak, mi az amit adni tud ez a vállalkozás ez a Csapat akár számodra is.

Beszélgetésünkben megismerhettek először két édesanyát:
Stefi állatorvosként, rengeteg sztereotípiával indult, Dóri közgazdászként Ő maga kereste meg a mentorát és teljes mértékben nyitott volt arra, hogy betekintést kapjon ezen szakma rejtelmeibe, Viktor pedig támogató férjként meséli el mára mit is adott számunkra a Forever.

Várlak szeretettel!

Majoros-Hoffer Enikő

Mit csinálunk mi?

Enci férjével Dáviddal, és a kisfiúkkal Olival Németországban él, és mára 100% -ban szabad networker. Bár rendőr végzettségű, és műkörömépítő is, mégis úgy döntött, hogy a Networking az, ami számára olyan kompromisszumok nélküli életet tud biztosítani, ahol nem kell versenyt futnia az idejével édesanyaként sem.

Miközben több országon átívelő csapatot vezet, amely dinamikus növekedésben van, harmóniát, minőségi időt, egyensúlyt tud teremteni a családja számára is!

Életem egyik legjobb döntését hoztam meg 2017-ben, mikor minden szkeptikusságom ellenére igent mondtam, a Foreverre, az Online Networkingre, és az Eagle Spirit Team-re.

Már fiatalként vágytam mindig arra, hogy amikor családom, és gyermekeim lesznek, ne kelljen versenyt futni az időmmel, és anyaság és karrier között választani.

Féltem, de léptem, és hittem, ha másnak sikerült, akkor nekem is sikerülhet. Mára pedig mindaz, amit elképzeltem a jelenem.
Hiszen most, 2022 -ben a 2 éves kisfiam mellől dolgozom 100%-ban Online, úgy, hogy közben várandós vagyok a kislányommal, élvezem az anyaság minden pillanatát, mellette pedig imádom, hogy nem csak anya, és háziasszony vagyok, hanem üzletasszony is.

És arról, hogy pontosan mit csinálok, mit csinálunk? Na, erről mesélek nektek csütörtökön este a Spirit Day-en.

Szabó Szilvia

Kik vagyunk mi?

Szabó Szilvia 2 gyönyörű kislánya mellől építi vállalkozását.
Közel 3,5 éve mondott igent egy számára akkor teljesen ismeretlen üzletre. Hasonló videók hatására szeretett bele azonnal a csapatba, a jövőképbe, az értékekbe és a lehetőségbe, amibe belekapaszkodva mára már egy csodás közösség vezetőjeként halad azon az úton, amire mindig is vágyott.

Az online világ, a home office, a network marketing fénykorát éli.
Az ember úton útfélen networkerbe botlik, a social media tele van MLM cégek csábító vagy kevésbé csábító ajánlataival.

Mi is egyek lennénk közülük?

Mondd meg Te! 😉

Én a tapasztalásban hiszek!

Hogy kik vagyunk Mi, milyen csapat az Eagle Spirit Team?
Lehetetlen küldetés ezt néhány percbe belesűríteni, de Én meg fogom próbálni, tarts Velem.

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Február 17. – 21:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!