SPIRITDAY
Január

SPIRITDAY
Március

Január 13. – 21:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY DECEMBER

SPIRITDAY
Január

Január 13. – 21:00
(budapesti idő szerint)

Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Machata Erika,
a januári SpiritDay házigazdája

Machata Erika
Házigazda

Machata Erika 39 éves, idegenforgalmi közgazdász végzettséggel és 12 év vendéglátós múlttal a háta mögött, 2018-ban döntött az online networking szakma mellett.

2020.01.01. óta főállású networkerként alapította meg vállalkozását, amit a férjével és a 4 éves kisfiával együtt, a legnagyobb szenvedéllyel képviselnek.

Az utazások és a szabad élet szerelmesei és az a jövőkép tetszett meg nekik, amit itt az Eagle Spirit Team vezetőinél láttak.

Az életem egyik legmerészebb döntése volt, hogy magam mögött hagytam a családi vállalkozásunkat és a magam urává váltam, ezzel együtt egy hatalmas felelősséget is vállalhattam a családunk jövőjéért. Mindig tudtam, hogy több van bennem, mint amit az üzlet előtt kihozhattam volna magamból. Vágytam egy függetlenebb, szabadabb életre, ahol én dönthetek afelől, hogy mikor és kivel dolgozom együtt.

Az Eagle Spirit Team volt az a csapat, akik olyan online rendszert és a szakma köré egy olyan szeretetteljes közösséget alakitottak ki, ami sokunk számára egy mentőöv a mai világban és a jövőnket tekintve.
Engedd meg, hogy a Spirit Day házigazdájaként megmutassam a csapatunk, hogy miben vagyunk különlegesek, hogy kik vagyunk mi valójában, hogyan dolgozunk és milyen értékekkel képviseljük a világ legszebb üzletét.

Szeretettel várunk téged is a csapatban!

Schumacher Zsófia

Schumacher Zsófi egy kétgyermekes édesanya, aki korábban a vendéglátás pörgős világában dolgozott, amit szeretett, de számára bizonyos lett, hogy 2 gyermekkel, édesanyaként már ez nem perspektíva.

Olyan lehetőséget keresett, ahol szabadon oszthatja be az idejét család és munka között, és anyagi stabilitást tud felépíteni. Számára ezt adja meg a Forever. Indulásától számítva nagyon gyorsan lett manager, hiszen akadályokat nem ismerve halad előre az üzletben, ezzel egyidejűleg megélve minden pillanatot az életben a családjával.

Egy olyan beszélgetésre invitállak Titeket, ahol több nézőpontból láthatjátok, emberek miért döntenek az üzlet és a csapat mellett, milyen eltérő élethelyzetekben is nyújt valódi megoldást ez az út egy minőségibb élet megalkotására.

Beszélgetésünkben megismerhettek, két édesanyát, egyikük kismamaként második gyermeküket várva építi a Forever üzletét, másikuk szülés utáni depresszióból felépülést keresve talált rá az üzletre, és tudott az itteni személyiségfejlődés miatt stabil nővé válni, és egy fiatal utazást és szabadságot szerető nőt, aki a Forever üzletében az igazi szabadságot találta meg.

Almási Vivien

Cég & Szakma & Marketing terv

Vivi hosszú évekig kereste azt a hivatást, ami szenvedéllyel tölti el, amitől hétfőn reggel és péntek este is ugyanúgy csilloghat a szeme.

Nem akarta beérni egy középszerű élettel, az évi 28 nap szabadsággal és ehhez a belső szikrához akart eszközt, utat, lehetőséget találni!
Számára a networking az a vállalkozási forma, ami megadja azt a szabadságot, amire mindig is vágyott. Egy ilyen cég partnereként dolgozni, mint a Forever, igazán kiváltságos!

6 éve vagyok büszke és boldog üzleti partnere ennek a cégnek, de mondhatnám úgyis, hogy családtagja, mert az a törődés, támogatás ami itt tapasztalható, inkább ahhoz hasonlítható.

Örömmel adom át nektek egy kicsit a saját szemüvegemen keresztül a tapasztalataimat, hogy láthassátok milyen nagyszerű dolog is van a kezünkben ezzel az üzleti lehetőséggel!

Ruder Ilona

Mit csinálunk mi?

Ilona 4 éve építi a globális Forever vállalkozását. Jelenleg Skóciában él. Hálás, hogy nyitott volt megnézni, meghallgatni hogy milyen lehetőség van a Foreverben.

Örül, hogy nem hitte el, hogy 50 év felett már nincs lehetőség semmire, az álmok, tervek, célok ideje lejárt. Nem tudja elképzelni, hogy valaki azt mondja: “holnaptól nincs szükség a munkájára”.

Nyugdíjas éveit fizikálisan és szellemileg fitten, egészségesen, anyagi biztonságban, szabadon utazva a világban képzeli el és ezt a Foreverrel látja elérhetõnek.

Ebben a Spirit Dayben arról fogok beszélni, hogy pontosan mit is csinálunk mi networkerek.

Milyen értékek mentén élünk és dolgozunk itt az Eagle Spirit Team-ben, mit jelent az ajánlási marketing és hogyan osztjuk meg a saját tapasztalatainkat az emberekkel. Elmesélem mit jelent az, hogy nem vagy egyedül és hogy ki is az a mentor.

Szabó Regina

Kik vagyunk mi?

Regina korábban a médiában dolgozott és 1 évig főállása mellett építette networking vállalkozását. Ma már egy kislány anyukája és otthonról dolgozik ebben az üzletben.

Családként építik azt a jövőt, melyben szabadon dönthetnek és harmóniában élhetik az életüket, miközben nem kell lemondaniuk sem a közös pillanatokról, sem a karrierről.

Szeretném, ha kicsit jobban megismernétek a csapatunkat, hogy kik vagyunk mi. Megmutatom, hogy miért vagyok büszkén az Eagle Spirit Team tagja. Ebben a csapatban megtaláltam azokat az értékeket, amik számomra is nagyon fontosak és amikkel azonosulni tudok, amiket én is képviselek.

Arról fogok beszélni, hogy mik ezek az értékek és hogyan érvényesülnek az életünkben és a munkánk során. Mik azok, amik meghatároznak és összetartanak minket, amik miatt másik csapatot el sem tudnék képzelni.

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Január 13. – 21:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!