SPIRITDAY
Július

SPIRITDAY
Március

Július 10. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY
Június

SPIRITDAY
Július

Július 10. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzennek Neked Ardelean Andrea:

Ardelean Andrea

Ardelean Andrea egy 2 gyermekes édesanya aki jelenleg Dániában él családjával.

Mint sok más fiatal külföldön kereste azt a lehetőséget, amivel egy élni érdemes életet teremthet.

10 év külföldi útkeresés után rátalált az online netwokringre amire első látásra teljes szkeptikussággal tekintett.

Viszont mégis elég nyitott volt arra, hogy hiteles információkat kapjon és végtelenül megtetszett neki az, hogy anyaként nem kell választani az anyaság és a karrier között, és nemcsak egy vállalkozást épít fel hanem saját maga is fejlődhet közben.

Az akkori nulla önbizalommal és nulla önbecsüléssel rendelkező lányból ma már ennek az üzletnek köszöntően egy stabil, magabiztos nővé és vállalkozóvá vált. Azt hogy 4 évvel ezelőtt igent mondott, elmondása szerint élete egyik legjobb döntésének véli.

Almási Vivien

A hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy.

Gondolj bele kik ők, gondolj bele mennyire inspiráló számodra az ő életük.

Ez a mondat nyitotta fel a szemem igazán, hogy itt az ideje változtatnom azon, kikkel veszem körül magam, milyen környezetben élem a mindennapjaim. Akkoriban nem voltak céljaim, csak teltek a napok és éreztem nem mehet így tovább.

Mikor megszületett bennem a döntés elkezdtek megérkezni a megfelelő emberek, akikbe belekapaszkodhattam, akik utat mutattak, akiktől egészen elképesztő inspirációt kaptam és éreztem ide akarok tartozni. Rájuk van szükségem.

24 éves korom óta vagyok boldog és büszke Forever üzleti partner, mára már több, mint 10 országon átívelő vállalkozást vezetünk a párommal.

Mára már nemcsak a mi életünk változott meg gyökeresen, hanem jelen pillanatban 7 szabad nő, édesanya van már a csapatunkban.
Nézd meg mi vár rád köztünk!

Bakos Barbara és
Kata, Mónika, Anita

Családok életébe viszünk változást,

ez az, amiért szenvedéllyel képviseljük mentorként ezt a szakmát.

#1000boldogcsalád – ez a csapat hosszú távú víziója, mely 1000 boldog és kiteljesedett életet élő sikeres Networker Manager családot jelent a csapatban.

Barbara – egyike az #EagleSpiritTeam Managereinek egy panelbeszélgetés keretében 3 édesanyát interjúvol meg, akik csak pár hónapja vannak a csapatban, hogy kinek milyen változást jelentett már most az életükben az itt átélt változás.

Közgazdászként 9 éve mondtam igent erre a szakmára, álmomban nem gondoltam, hogy akkor ennyi csodára mondok igent. Azóta édesanyává váltam, és a leghálásabb az időért vagyok, amit szabadon beoszthatok, és így sok időt tölthetek a kisfiunkkal, és közben szabadon építhetek egy sikeres üzletet.

Croitoriu Ciprian

Cipri 2019-ben hozta meg azt a döntést, hogy a Forever által valósítja meg azt az álmát, hogy főállása mellett épít fel egy sikeres vállalkozást.

Akkorra már 5 éve éltek és dolgoztak párjával együtt Angliában és nagyon vágytak arra, hogy több időt tölthessenek családjukkal és barátaikkal, anélkül, hogy a foglalkozásuk ezt bárhogy is akadályozná. Mára már egy hajszálnyi választja el attól, hogy ez az álom valósággá váljon.

Hogy mindezt hogy sikerült elérnem, és mit kellett tennem érte, mi az amit mi itt ebben a csapatban csinálunk, fogom neked szombaton, a Spirit Day-en megválaszolni. Tarts velünk.

Fülöp Vivien

Vivi egy élettel teli, mosolygós nő, aki alázattal és szenvedéllyel képviseli az üzletet, és mára már 3 éve építi a Forever vállalkozását Angliából.

Amikor megérkezett az üzletbe egyáltalán nem volt a számok embere, így magába az életstílusba szeretett bele, és abba a korlátlan szabadságba amit a Forever tud nyújtani. Mindig is hitt abban, hogy a munkája legyen a szenvedélye, és ezzel egy átlagon felüli életet tudjon megteremteni.

Hogyan szeretett bele a világ legszebb üzletének marketingtervébe? A Spirit Dayen minden kiderül, az is, hogyan lehet ebből az üzletből szabad és korlátlan életet felépíteni.

Gulyás-Dienes Ildikó

Gulyás-Dienes Ildikó 27 éves, eredeti szakmáját tekintve színházi táncos és élelmiszermérnök.

Éveken keresztül harcolt az álmaiért, hogy azt csinálhassa, amit szeret. Emellett viszont folyamatosan igyekezett megfelelni az elvárásoknak. Az állandó küzdelem teljesen kimerítette őt, és úgy érezte nem a saját életét éli, hanem azt, amit mások szeretnének látni.

Ekkor érkezett az életébe a Forever lehetősége, amely mindent megváltoztatott.

Ha kíváncsi vagy rá hogyan, tarts velünk!

Schumacher Zsófia

Zsófi egy két gyermekes édesanya, aki 18 éves kora óta magát tartja el. Vendéglátásban helyezkedett el, ami számára a gyermekei mellett már nem opció, ezért kereste a megoldást.

Ekkor jött az életébe a Forever lehetősége és az online networking. Az Eagle Spirit Teamben megtalálta azokat az értékeket amikkel azonosulni tud és büszkén viszi a lehetőséget százak, ezrek életébe.

Gyere velem a Spirit Dayre és megmutatom melyik az a cég, és mi az a szakma ami változást vihet a Te életedbe is!

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Július 10. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!