SPIRITDAY
Július

SPIRITDAY
Július

Július 21. – 21:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY JÚLIUS

SPIRITDAY
JÚLIUS

Július 21. – 21:00
(budapesti idő szerint)

Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Dienes Ildikó,
a júliusi SpiritDay házigazdája

Dienes Ildikó
Házigazda

Éld át velünk milyen csodálatos lehetőséget nyújthat ez az üzlet! Találd meg azt a jövőképet, amit valójában már nagyon régóta keresel! Én 4 évvel ezelőtt belekapaszkodtam abba, amit itt láttam és mára a jelenemmé vált az, amiről egykor csak álmodni mertem.

Ildikó 28 éves színházi táncos, élelmiszermérnök. Mindig is azért harcolt, hogy bebizonyítsa, igenis lehetsz a szakmád szerelmese úgy, hogy közben anyagilag is azt az életet élheted, amire vágysz. Ildikó jelenleg Budapesten él, és pontosan azzal foglalkozik, amiről kiskorában álmodott. Ez pedig ennek a csodás üzletnek köszönhető.

Veres Nóra

Nóra közgazdász, hosszú évekig banki fiókvezetőként, majd Angliában egy kereskedelmi egység team managereként dolgozott. 5 éve egy szabadságról szóló tenerifei poszt által ismerkedett meg a csapatunkkal. Mára az online rendszerünkkel menedzselt networking vállalkozásának vezetője.

Mi, az Eagle Spirit Team csapatában tudjuk, hogy egy sikeres üzlet építéséhez egy biztonságos háttérre van szükség. Fontos, hogy olyan partnercéggel dolgozz, amelyben bízni tudsz, és azonosulni tudsz a küldetésével.

Ebben a részben a Forever cégről és az üzleti modellünk alapjairól mesélek, valamint azt is elmondom, amire a legtöbben kíváncsiak: Hogyan tudsz pénzt keresni az online networkinggel? Egyszerűen, mellébeszélés nélkül 🙂

Szeretettel várlak!

Bakos Barbara

A Network Marketing hatásai az életünkre

Egy olyan beszélgetésre hívlak meg, ahol párokat fogok interjúvolni arról, hogy a családjukban milyen változást hozott a Forever világa. Fogsz hallani masszív anyagi biztonságot megteremtő férjet – a hagyományos vállalkozói világból, aki feleségével együtt eddig is több közös sikeres vállalkozást épített fel, és most ebben a feleségét lelkileg támogatja. Nézzük meg ő – kivülről hogyan látja ezt a lehetőséget.

Fogsz hallani olyan férjet, aki mára már – ennek az üzletnek hatására – feleségével együtt teljesen szabadon éli életüket, mindketten felmondtak korábbi alkalmazotti életükből, és mostanra ő, mint férj is csatlakozott az üzletépítésben is feleségéhez. És fogsz hallani olyan párt is, aki nem építi az üzletet, és nem is szeretné, de a felesége személyiségében, és életvezetésében bekövetkezett változást áldásnak érzi az életükben.

Bakos Barbara – közgazdász végzettséggel és a korábbi hagyományos pénzügyi vállalkozást maga mögött hagyva – akkori párjával együtt, párként dolgozva választotta a network marketinget, immáron 10 éve. Azóta – immáron üzlettársként – vezetik együtt az Eagle Spirit Team – et, és az elmúlt években nagyon szép anyagi biztonságot építettek fel maguknak, családjuknak, és mentorálásukkal mára már több szintén stabil anyagi biztonsággal élő vezető nőtt fel a csapatban.

Ezen túl, amire különösen büszkék, hogy valóban családok életébe tudnak teljességet vinni, nemcsak anyagi szinten, hanem lelki fejlődésben és ezáltal egy élni érdemes élet megalkotásában is.

Rezes-Horváth Anita

Mit csinálunk mi?

Amikor elindultam a Forever utamon, egyetlen cél lebegett előttem.: Nem akartam “jóéjtpuszis” édesanya lenni. Ismertem a Forevert, de elképzelni sem tudtam azt, hogy az online térben ez hogyan tud működni. Mégis mi az pontosan, amit csinálunk? Erről fogok nektek mesélni a Spirit Day-en.

Anita férjével Attilával és két kislányukkal él, Székesfehérváron. Mindketten vendéglátósok voltak. És mára már Anita 100%-ban szabad networkerként dolgozik, annak ellenére, hogy imádta a szakmáját. Már várandósan tudta, hogy nem akar oda visszamenni, mert a vendéglátás az minden, csak nem családcentrikus. Beleszeretett az online tér adta lehetőségbe, abba hogy a lányai mellett lehet bármikor, és ma már egy dinamikusan növekvő globális csapat mentora.

Egresits-Ilyés Andrea

Kik vagyunk mi?

Egresits-Ilyés Andrea 2 gyermekes édesanya, aki férjével Ausztriában él már több mint 15 éve. Eredetileg közgazdász, de az igazi szabad és biztonságos élet nyújtotta lehetőséget itt találta meg a Foreverben, az Eagle Spirit Teamben.

Mindig vágytam arra, hogy nőként, anyaként ki tudjak majd teljesedni. Sokáig azt hittem, hogy ez csak egy álomkép, ma már tudom, hogy mindez lehetséges ezzel a csapattal és ezzel az üzleti modellel.

A Spirit Day zárásaként arról fogok nektek mesélni, hogy mit adott nekem ez a csapat, hogy kik vagyunk mi, hogy mit jelent az amikor már nem “magányos farkasként”, hanem egy csapat tagjaként tudod élni az életedet. Tarts velem, hogy megismerj minket és azt a közösséget, akinek a tagja lehetsz akár Te is .

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Július 21. – 21:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!