SPIRITDAY
Június

SPIRITDAY
Március

Június 19. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY
Június

SPIRITDAY
Június

Június 19. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet az előadóktól

Hallgasd meg, mit üzennek Neked a júniusi SpiritDay előadói

Kreicsik-Csordás Tünde

Helló Útkereső!

A mai nap házigazdájaként lépésről lépésre megmutatom neked azt az utat amin járunk, azt az eszközt, azt a céget és azt csapatot, ami mindannyiunk életét megváltoztatta.

Egykor mi is pont ott ültünk, ahol te most, és félve nyomtuk meg a jelentkezés gombot. A félelmünknél azonban sokkal erősebb volt az érzés a szívünkben: kell, hogy legyen valami több!

Hittük, hogy az álmokat, a vágyakat, a jobb, szabadabb, minőségibb életre nem véletlen kaptuk. És akkor még nem hittük, csak bíztunk benne, hogy megtaláltuk hozzá az eszközt, az utat, a csapatot.
Mára a bizalmunk bizonyosság lett! A hitünk pedig valóságot formált.

Kreicsik-Csordás Tünde vagyok, jogász, marketinges, sok diplomás, sok nyelvvizsgás nő, aki igazából a szabadság vándora. Jelenleg Dániából építem a vállalkozásomat és szívcélom az „irodám” minél előbb a világon bárhol lehessen, bármennyi ideig, korlátlanul és szabadon!

Majoros-Hoffer Enikő

Azt gondolom, hogy az én történetemből megismerheted a hogyant, ahhoz, hogy édesanyaként, nőként, feleségként az idővel való versenyfutás helyett, hogy lehet egy igazán szabad, kompromisszumok nélküli, harmónikus családi életet felépíteni ezzel az üzlettel.

Láthatod, hogy lesz, egy álmodozó, 0 önbizalommal és önbecsüléssel rendelkező „kislányból” egy igazán felelősség teljes, céltudatos, stabil, édesanya, vezető, és szenvedélyes online networker.

Enikő a férjével, Dáviddal, és a 16 hónapos kisfiúkkal Olival, 9 éve Németországban él. Korábban Magyarországon mindketten rendőrként dolgoztak. Egy jobb, szabadabb, megbecsültebb élet reményében költöztek külföldre. Viszont, az évek során rájöttek, nem ez az ország lesz az, ami a szabadságukat, mind időben, mind anyagilag megadhatja. Időt akartak, élményeket, egy élni érdemes életet.

Elmondása szerint, 3,5 éve legjobbkor lépett az életükbe az Online Networking, hiszen mára már, egy dinamikusan növekvő csapat vezetője, és 100% -ban szabad Online Networkerként éli a mindennapjait.

Tamás Szandra

Tamás Szandra, egy 3 gyermekes édesanya, aki évekig szkeptikusan
figyelte a mentorát, az üzletet, amivel nagyon elutasító volt, de amikor
pár videó után egy szabad, anyagilag stabil élet lehetőségét meglátta,
nem volt benne kérdés, hogy elindul, és felépíti Ő is a vágyott életét.

Mindez már 3,5 éve, és ezalatt az idő alatt rengeteg fejlődésen ment át,
és egyik nagy célját is kipipálva halad az útján. Nem kellett
visszamennie dolgozni GYES után, és megélheti a családjával a
szabad mindennapokat.

Szombaton arról fogok mesélni, hogy valójában mit is csinál egy online
networker, hogy mi a feladatunk, mik azok a sikerszokások, amit nap
mint nap megteszünk azért, hogy sikerre vigyük a Forever
vállalkozásunkat.

Te is szkeptikus vagy? Tele vagy olyan gondolatokkal, hogy termékértékesítés, zaklatás, és még sorolhatnám … ?! Én is így voltam vele … ez az alkalom ezért is a legalkalmasabb arra, hogy meghallgasd, igazából mit csinálunk! Várlak szeretettel ❤️

Almási Vivien és
Alexandra, Réka, Hajni

Panelbeszélgetés

Általam egy olyan panel beszélgetésnek lehettek szemtanúi, ahol 3 csodálatos nő történetét ismerhetitek meg!

Mindhárman szkeptikusként kerültek először kapcsolatba a Forever lehetőségével, mára pedig életük egyik legjobb döntése volt, hogy csatlakoztak!

Alexandra, Réka és Hajni kezdeti útja
nagy inspirációt nyújthat neked is az induláshoz!

Tóth Rita

Sokan keressük azt a céget, ahol igazán elismerik
és megbecsülik a munkánkat.

Sokan keressük azt a vállalkozást, amiben igazán stabilan és hosszútávon gondolkodva, átlag feletti életet élhetünk. Én megtaláltam, és pontosan erről fogok Nektek mesélni, hogy beleláthass a Forever cég különleges értékeibe, és a Network Marketing szakma előnyeibe.

Rita 24 éves volt és Németországban élt, amikor megismerkedett ezzel a lehetőséggel, azóta hazaköltözött Magyaroszágra, és ma már folyamatosan hozza meg azokat a szabad döntéseket, ami az egyik legnagyobb előnye a szakmánknak. Most éppen Teneriféről fog titeket bevezetni a Forever világába.

Varga Árpád

Izgalmas témával várlak titeket, ami a Forever cég kompenzációs tervét hivatott bemutatni egy igazán érthető, élvezhető, könnyed megközelítésben!

Számok, tervezés, transzparencia, lehetőségek és értékek – minden, amit a marketing tervről tudni érdemes!

Várlak szeretettel!

Veres Nóra

Mi, az Eagle Spirit Teamnél, hiszünk abban, hogy ahhoz, hogy hosszú távon sikeres és boldog légy az üzletben, nem elég az innovatív rendszer. Nagyon fontos, hogy közben nap mint nap jól érezd magad a csapatban. Azon leszek, hogy bemutassam neked, hogy miért szeretsz majd közénk tartozni.

Nóra közgazdász, hosszú évekig banki fiókvezetőként és Angliában egy kereskedelmi egység team managereként dolgozott. 3 éve egy szabadságról szóló tenerifei poszt által ismerkedett meg az üzletünkkel. Mára főállású online networker vállalkozó.

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Június 19. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Sajnos erről a Spirit Day-ről lemaradtál!

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!