SPIRITDAY
Június

SPIRITDAY
Június

Június 23. – 21:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY JÚNIUS

SPIRITDAY
JÚNIUS

Június 23. – 21:00
(budapesti idő szerint)

Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Magyari-Martos Mónika,
a júniusi SpiritDay házigazdája

Magyari-Martos Mónika
Házigazda

Egy olyan jövőképet fogsz kapni ami túlmutat a mostani életeden, ami által az álmaidhoz, ahhoz hogy változtatni tudj, egy eszközt kapsz. Számomra 4,5 évvel ezelőtt indult minden, előtte 2 évig csak megfigyelője voltam annak az életnek, amit ez az üzlet már sokaknak megadott és egyre többeknek megad. Mára ez a mi valóságunk is! Nézd meg mit tud adni számodra!

Légy a részese! Ott találkozunk!

Monesz az Eagle Spirit Team Managere. Edző, gyógytornász, valamint két csodás gyermek édesanyja! A legnagyobb miértje nem volt más, mint az idő! Időt tölteni minőségben a családjával, a férjével a gyerekeivel, hiszen mind a ketten rengeteget dolgoztak azért, hogy egy átlagos életet éljenek. De Ő nem erre vágyott és ezért is mondott igent a Foreverre! Az átlagosból mára egy átlag feletti, igazán élni érdemes életet élhetnek!

Ciprian Croitoriu

Cég & Szakma & Marketing terv

Hogyan épül fel egy sikeres vállalkozás a Foreverben?
Mit tud nekünk a Forever kínálni? Tarts velünk szombaton, ahol majd beszélek nektek a Forever ösztönzőiről és részletesen bemutatom nektek a Marketing Tervet.

Cipri jelenleg Angliában él együtt párjával, Piroskával, ahová 2014ben költöztek ki egy jobb élet megvalósítása reményében. 2019-ben találkoztak a Networking lehetőségével és elkezdték a főállásuk mellett beilleszteni a mindennapjaikba. Mára vállalkozásuk egyre sikeresebb és egy igazán fantasztikus csapat vezetőivé váltak.

Czimerman Szabrina

Panelbeszélgetés

“Ha valaki egyedül álmodik, az csak egy álom. Ha sokan álmodnak együtt, az egy új valóság kezdete.”

Egy panel beszélgetés keretében beleláthatsz néhány ember életébe, és megismerheted mit láttak ők a Foreverben, hogyan tekintettek rá kezdetben és végül miért választották mégis ezt az utat.

Czimerman Szabrina férjével és 2 gyermekével él Németországban. Erdélyben született és erdélyi magyarként sosem érezte sehol igazán otthon magát. Ezt az érzést 26 évesen találta meg itt, ebben a csapatban, ebben az üzletben. Mindig hitt abban, hogy létezik egy “hely” ahol az emberek igenis tudnak jók lenni egymáshoz, de mindig azt mondták neki, hogy álomvilágban él … de aztán 2016-ban bebizonyosodott, hogy ő érezte jól … megismerte a Forever lehetőségét.

Márton Mónika

Mit csinálunk mi?

Kislányként is igazán szabadszívű voltam, aztán jöttek a kötelezettségek, a főiskola, és az a bizonyos ‘csúf valóság’ az alkalmazotti világba belekóstolva, ami minden volt, csak épp szabad nem. Egy online üzenetnek köszönhetően a Forever lehetősége 7 évvel ezelőtt lépett az életembe, és gyökeresen megváltoztatott mindent. Szabadszívű kislányból szabadszívű nővé értem az Eagle Spirit Team-ben, és mára már nem csupán az én álmaim, hanem sokak álmai válnak ennek a lehetőségnek köszönhetően valóra. Ez az út egy igazán különleges ajándék az életemben.

Mónika egy kis zalai faluban nőtt fel, jelenleg a párjával Budapesten él. Közgazdászként belekóstolt a banki alkalmazotti szférába, ám a Forever lehetőségének köszönhetően mára szabad és boldog Networkerként éli a mindennapjait. Büszke a vállalkozására, és azokra az Emberekre, akikkel együtt halad és fejlődik ezen az úton.

A leggyakrabban feltett kérdésre ad választ:
„Mégis mit és hogyan kell itt csinálni?”

Borkuti Anna

Kik vagyunk mi?

Anna 3,5 éve építi az üzletet egyre nagyobb elköteleződéssel, ugyanis olyan értékazonosulásokra talált, mely által egy életre szívébe költözött ez a szakma. Karrierje pedagógusként indult, de a gyermekeivel otthon töltött években, az elcsendesedés idejében önmagára talált és érezte, hogy akkor fog tudni kiteljesedni, ha a munkát a családdal, a céljaival és a gyermekei álmaival össze tudja egyeztetni és meg tudja teremteni. Ma már 100%-ban Networkerként él és szívvel, szenvedéllyel képviseli a vállalkozásàt.

Bemutatom neked azt a csapatot, melyet az őszinte tiszta szándék, érdeklődés, és szeretet tart össze. Azt a csapatot, ahol az #ezerboldogcsalád víziójaként családok tucatjai leltek nyugalomra, biztonságra és stabilitásra saját vállalkozásukat, tudatos és boldog életüket építve.

Ismered meg az #EagleSpiritTeam-et, kiknek küldetése a világ igényeire reagál, ahol az ember újra tudja magát pozicionálni. Ahol ki tudja hozni magából a legjobbat, miközben folyamatosan a fejlődésre törekszik. A közösségünk erejével átformáljuk a világunkat. Egy szebb, boldogabb, tudatosabb jövőt teremtünk.

Kapcsolódj hozzánk és alkossunk együtt!

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Június 23. – 21:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!