SPIRITDAY
MÁJUS

SPIRITDAY
MÁJUS

Május 15. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a nap házigazdájától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Nagy Armella-Xénia

Nagy Armella-Xénia

Armella Angliában él, két csodálatos kislány édesanyja. 9 éves kozmetikus pályafutással maga mögött döntött úgy, hogy hivatását félreteszi és a családjának szenteli legjobb önmagát, ugyanakkor a karriervágya nem hagyta nyugodni. Így elkötelezetten, gyönyörű csapattal, ma már a szabad élet kapujában, talpraesett nőként veszi ki a részét a családi kasszából. Ezáltal vé́gre azt az életet élhetik családként, amit egykor megálmodtak. Időt tudnak adni gyerekeiknek és egymásnak!

A Spirit Day napján házigazdaként leszek veled végig, ahol megismerheted mitől egyedi és különleges a csapatunk és rendszerünk.

Lukács-Szabó Szilvia

Ha Neked az érzés mellett a racionalitás is fontos és szeretnéd látni, hogyan képes ez az üzlet valóban anyagi biztonságot nyújtani, ha szeretnél konkrétumokat kapni és belelátni a világ legbőkezűbb marketing tervébe, akkor ez a blokk Neked szól. Megmutatom a szinteket, a százalékokat, az ösztönző programokat, hogy lásd, hogyan képes ez az üzlet egy átlagon felüli életet nyújtani számodra is.

Szilvi 2,5 éve építi Forever vállalkozását 2 gyönyörű kislánya mellől. Kevésbé volt a számok embere, így nem a marketing terv az amibe beleszeretett mikor igent mondott a network marketingre, viszont a stabilitás és biztonság, valamint a korlátlan szintlépési lehetőség annál nagyobb szerepet játszott, mikor meghozta döntését.

1 év után érte el a manageri szintet, ami engedte őt kilépni az alkalmazotti létből, hiszen akkori fizetése többszörösét termelte ki már akkor is online vállalkozásával. Mára 100% szabad networkerként éli mindennapjait kiteljesedve az üzletben és édesanyaként egyaránt.
Hogy mára mennyire lett a számok embere, az a Spirit Day-en kiderül ☺️

Bakos Barbara

Barbara egy szenvedélyes, ambíciózus Nő, aki szívből, szeretettel építi ezt az üzletet. Közgazdászként végzett, kezdetben hagyományos vállalkozást vezetett, majd még nagyobb jövőképre és szabadságra vágyva párjával elindították Networking üzletüket. Soha nem gondolták, hogy ennyi csodára mondanak igent ezzel az egyetlen döntéssel.

Pár év elkötelezett munka, és mára már egy átlagon felüli anyagi színvonalon élhetik a boldog, élményekkel teli, szabad életüket! Büszkék arra, hogy igent mondtak egy átlagon felüli életre, de leginkább arra büszkék hogy az évek alatt százak életébe vihettek változást és stabilitást ezzel a lehetőséggel.

Akarod tudni milyen az igazán cool szabad #Laptoplifestyle? Milyen az, amikor egyetlen laptoppal a kezedben meghódítod a világot? Tudni szeretnéd hogyan dolgozunk bárhonnan, szabadon, korlátok nélkül, és miből áll egy online networker munkája?
Akkor figyelj a Spiritdayen, mert mindent elmondok!

Balogh Katica

Balogh Katica egy igazán céltudatos nő aki kifogásokat nem ismer. Németországban élnek 2 hónapos kisfiával és férjével. 1,5 éve Online Networker, szakmáját tekintve ápoló ugyanakkor ebben a csapatban, a vállalkozásunkban találta meg igazán önmagát és azt az utat amit járni szeretne úgy egy életen át. Semmi más célja nem volt csak fejlődni szeretett volna. Mára hatalmas célokkal a birtokában halad előre.

Szeretnéd tudni, hogyan tudod elérni a Szabad élet kapuját? Az én részemben pont erről fogok mesélni. Megosztom veletek mindazt mi vezetett el oda, hogy mára szabad életet élhessek. Tarts velünk szombaton ahol tőlem a siker sztorimat hallhatod.

Béres Mónika

Ha régóta figyelgeted, hogyan dolgozunk, de lehet úgy gondolod: túl szép, hogy igaz legyen, akkor tarts velem, és nézd meg, milyen céget képviselünk. Mennyire biztonságos a cég, ahol dolgozunk, mit tud adni a te életedhez is.

Béres Mónika 6 éve indult el a Forever üzletben, 5 éve Managerként dolgozik. 8 hónapos volt a kislánya, mikor eldöntötte, hogy elindul és nem kifogásokat gyártott, neki miért ne lenne való ez a szakma. Azóta is szabadon dolgozik, globális csapatával otthonról, megteremtve a biztonságot, a harmóniát, minőségi időt a családjával. Rengeteg élményt, boldog pillanatot adott már neki ez a 6 év, mióta a Forever üzletet képviseli.

Páncsics Dorina

Az én részemnél zsebkendőt mindenképp hozz magaddal, mert látni fogsz egy olyan csapatot ahol a szeretet a törődés a figyelem és leginkább a hovatartozás ereje tombol a lelkünkben.

Korábban én sem tudtam mit jelent egy szív közösség mára meg már mindennap ebben dolgozom és élek.

Légy bátor kinyitni a szíved és befogadni, hogy van egy hely, van egy cég, egy csapat, aki a szeretet erejével hódítja meg a világot.

Dorina 23 éves egy igazi lázadó lelkű fiatal, 3 éve építi a Forever vállalkozását tini kora óta az utazás az élete része, amikor indult egy mondat csengett a fülébe : “ Ha csinálom csinálom rendesen “ Akkor még külföldön élt egy kávézót vezetett de a lázadó lelke mindig hitt abban, hogy több kell legyen az életben mint csak a monoton hétköznapok. Álmodott egy víziót a fiatalokhoz,mert hisz abba hogy együtt nagy dolgokat vagyunk képesek alkotni.

Regisztrálj ingyenesen a Spiritday-re

Május 15. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!