SPIRITDAY
Május

SPIRITDAY
Május

Május 27. – 14:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes rendezvény
Tordas, Élményfalu + Online

Egy különleges alkalom a már megszokott Online rendezvény mellett

Most kivételesen élőben is részt tudsz venni a rendezvényen. Természetesen élőben is díjmentes 14.00-tól kezdődő rendezvény.

Ettől többre vágysz?
Akkor várunk az előtte lévő rendezvényre, ahol sokkal több infót szerezhetsz!

Itt tudsz erre jegyet vásárolni:

A rendezvényről a meghívód tud bővebb tájékoztatást nyújtani!

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Tóth Rita,
a májusi SpiritDay házigazdája

Tóth Rita
Házigazda

Mindig is vállalkozást akartam, mert saját időbeosztásra vágytam. Amikor megérkezett az életembe a Forever és ez a teljesen korlátlan lehetőség, 100% online formában, láttam, hogy nem kell választanom szabadság, és vállalkozás között. Valahogy sosem tudtam elképzelni a hagyományos formát, ahol helyhez vagyok kötve. Ma már nem vagyok!

A májusi Spirit Day házigazdájaként várlak sok szeretettel, hogy jobban beleláthass a csapatunkba, abba, hogy hogyan dolgozunk és mekkora változást hozhat a Te életedbe is ez az üzlet, ha mersz bátor lenni és belevágni, még akkor is ha az ismeretlen ijesztőnek tűnik.

Rita egy ‘szakadt farmeros lázadó’ fiatal csajként indult el a vendéglátásból ebben az üzletben, Németországból, ahonnan csak haza akart költözni. Akkor még nem is gondolta, hogy mennyi fiatal életére lesz hatással, a korlátlan szabadságvágyával, az utazásaival, a szűnni nem akaró tettvágyával, és az egyik fő üzenetével, hogy fiatalon/ Nőként függetlenül is képes vagy bármit elérni és megteremteni az Életedben.  

 

Kreicsik-Csordás Tünde

Cég & Szakma & Marketing terv

Mindenki érkezik valahonnan, és mindenki valamilyen elképzeléssel érkezik ide az MLM-ről, a Foreverről és az Aloe Veráról.
Én egy igazi ellenálló voltam, a legbunkóbb fajtából, mindaddig amíg a hallomásokat le nem cseréltem valós információkra. Mára a Forever szitokszóból küldetéssé vált, az MLM pedig a „meneküljünk lehetőleg most”-ból, a „mesés lehetőséget mindenkinek” rövidítésévé.
Tarts velem, és cseréljük le a te hallomásaidat hiteles információkra, hogy élni tudj egy életet megváltoztató lehetőséggel! Így lesz a partvonalból nagypálya, az álomból valóság.

Tünde egy három diplomás több nyelven beszélő jogász, aki a szabad élet szerelmese. Világutazó, több országban élt és épített fel a nulláról anyagi biztonságot. Mindemellett folyamatosan kutatott a Lehetőség után, ami megadja neki az igazi szabadságot, azt, hogy valódi világpolgár lehessen. Jelenleg Dániában él és azon dolgozik, hogy minél több ember hozhasson valóban szabad döntéseket, és minél több nő élhessen kiteljesedett, anyagiakban stabil életet.

Páncsics Dorina

Egy olyan jövőképet fogsz kapni ami túlmutat a mostani életeden, érezni fogod azt hogy, az álmaidhoz eszközt kapsz. Számomra 4 évvel ezelőtt egy videó elég volt, hogy elinduljak. Eldöntöttem felépítem az életemet ezzel a lehetőséggel. Nézd meg az Eagle Spirit Team mit alkot és légy részese te is!

Ott találkozunk!

Dorina az Eagle Spirit Team Managere. Igazi világjáró, egyébként artista, táncos, egy igazi szabadlelkű fiatal, aki imád utazni. Jelenleg Budapesten él és élvezi az élet nyújtotta lehetőségeket. Üzlete szintén több országon nyúlik át, Angliától Romániáig.

Rezes-Horváth Anita

Mit csinálunk mi?

Mikor megszületett a nagyobbik kislányom, már akkor tudtam, hogy a vendéglátás, ahol előtte dolgoztam, nem lehet opció számomra a továbbiakban. Kerestem, kutattam hogy mi lehetne az, ami családcentrikusabb, amit úgy tudok végezni, hogy közben nem kell “jóéjtpuszis” édesanyának lennem, aki alig látja a gyermekét. Ma már 2 kislány édesanyukájaként élem a mindennapjaimat, és arról fogok mesélni nektek, hogy pontosan mi is az, amit mi csinálunk?

Anita és férje Ati, a két kislányukkal Székesfehérváron élnek. Anita a vendéglátásból érkezett, pultos volt egy budapesti étteremben, mielőtt édesanya lett, de igen sok szakmával rendelkezik, mondhatni mindig is kereste az igazi útját, amiben valóban jól érzi magát. Ma már 100% ban online networkerként dolgozik, és vezeti a dinamikusan növekvő globális vállalkozását.

Szabó Szilvia

Kik vagyunk mi?

Van egy csapat, az Eagle Spirit Team. ❤️
Van egy közösség, aki úgy döntött nem csak egy lesz a számtalan network marketinges csapat közül, akik dolgoznak a nagy világban.

Ennek a csapatnak küldetése van. 🔥
Innoválni, elől járni, lábnyomot hagyni.

Ebben a csapatban erő van, tűz van, dinamika és valamiféle különleges energia. Ezt a csapatot látni kell, mert aki látja, maga is megérti kik is vagyunk mi🥰

Szerencsés vagy, mert ez a Spirit Day más mint a többi és biztos vagyok abban, hogy nem lehet véletlen, hogy Te épp most vagy itt. Nézz meg minket élőben, légy részese a csodának és engedj a szíved hangjának.

Szabó Szilvia 2 gyönyörű kislánya mellől építi vállalkozását.
3,5 éve mondott igent egy számára akkor teljesen ismeretlen üzletre. Hasonló online rendezvények hatására szeretett bele azonnal a csapatba, a jövőképbe, az értékekbe és a lehetőségbe, amibe belekapaszkodva mára már egy csodás közösség vezetőjeként halad azon az úton, amire mindig is vágyott emberként, Nőként egyaránt.
Ma tőle hallhatjàtok és láthatjátok, Kik vagyunk mi?!

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Május 27. – 14:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!