SPIRITDAY
Március

SPIRITDAY
Március

Március 13. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a nap házigazdájától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Tóth Rita:

Gulyka Kriszta

Mindig is fontos volt számomra a biztonság, a minőség és a stabil értékek, amikre bátran lehet támaszkodni, jövőt építeni. Boldog és hálás vagyok, hogy egy olyan céget és termékcsaládot mutathatok be Nektek, ami több évtizede biztosítja mindezt emberek millióinak a Világon.

Kriszta menedzser asszisztens volt egy gazdasági vezető mellett, amikor találkozott ezzel az üzlettel. Azonnal beleszeretett abba a szabad életstílusba, amit itt jövőképként kapott.

Több mint 10 éve éli a 100% szabad networkerek életét. Jelenleg Férjével és nyolc hónapos kislányával Budapesten élnek, és onnan építi online több országon átívelő csapatát.

Györke Anita

Az Üzlet elképesztő gyorsan jött az életébe, és az indulásról is azonnal döntött, hogy ő itt akar lenni ebben a csapatban.

Mindig is a szíve szerint hozta a döntéseit, és visszatekintve, boldog és hálás, hogy sosem másokra hallgatott/hallgat és megadta az esélyt mindig is arra, hogy eljöjjön az az időszak, mikor végre azt az életet élik a családjával, amit mindig is megálmodtak maguknak!

Györke Anita vagyok, 3 gyermek édesanyja, és 9 éve élünk Ausztriában!
Eljött az a pillanat, amikor már nagyonis „Hideg az a langyos víz”, és ideje megtennünk az első lépéseket a felé, hogy ne bővüljenek az évek itt Ausztriában.

Hétvégén tarts velünk, és elmesélem az elmúlt 5 évem, miben és hogyan változott/változtam!

Balázsi Piroska

Piroska, jelenleg Angliában él együtt párjával, Ciprivel és 2019 óta építik közösen, főállás mellől válalkozásukat. Kedvenc mottóját idézve, #határacsillagoség. Célja az, hogy minél több embert támogassanak a saját céljaik elérésében és szabad ,azaz korlátok nélküli, boldog életet élhessenek.

Két ével ezelőtt mèg nagyon szkeptikus voltam és mindig NEM-et mondtam azoknak akik online kerestek meg és ajánlottak valamilyen üzletépítő lehetőséget. Mindez megváltozott amikor nagy meglepetésemre egy olyan emberi értékekkel tele csapatot ismerhettem meg, akik már az első lépéseimet végig kísérték, támogattak engem és mindig a fejlődésemre helyezték a hangsúlyt.

Mára már én is büszkén és lelkesen merem azt mondani, hogy gyere megmutatom neked hogy kik vagyunk mi, az Eagle Spirit Team, az a csupaszív csapat, akik szívesen támogatunk és inspirálunk téged a céljaid elérésében.

Páncsics Dorina

Sziasztok Páncsics Dorina vagyok az Eagle Spirit team legfiatalabb managere, 23 évesen vállalkozó. Miről fogok mesélni szombaton?

A világ leggyönyörűbb üzletének a marketing tervéről.

Ha a számok embere vagy szereted tudni miből és hogyan mennyit lehet keresni, keresed az utadat az anyagi szabadság felé akkor ott a helyed.

Ha csak lázadó szabad lelked van, és nem vagy a számok embere akkor is ott a helyed hisz kinyílik a világ előtted is hidd el megéri!
Ott találkozunk 😘

Kreicsik-Csordás Tünde

Sokáig nem mertem döntést hozni, mert el sem tudtam képzelni mit csinál egy online networker. Voltak képek a fejemben, hallottam ezt azt, és volt tapasztalatom az offline hálózati marketinggel, és ezek alapján próbáltam találgatni.

Meg kell hogy mondjam, a valóság teljesen más mint amiket én kitaláltam magamnak. A munkánk egyszerű, tanulható apró lépésekből áll. Mik ezek? Találkozzunk szombaton és elmesélem!

Kreicsik-Csordás Tünde vagyok, jogász, marketinges, sok diplomás, sok nyelvvizsgás nő, aki igazából a szabadság vándora. Jelenleg Dániából építem a vállalkozásomat és szívcélom az „irodám” minél előbb Magyarországra helyezni.

Regisztrálj ingyenesen a Spiritday-re

Március 13. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

A regisztráció végetért, erről a
Spirit Dayről lemaradtál!

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!