SPIRITDAY
Március

SPIRITDAY
Március

Március 17. – 21:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY MÁRCIUS

SPIRITDAY
MÁRCIUS

Március 17. – 21:00
(budapesti idő szerint)

Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Páncsics Dorina,
a márciusi SpiritDay házigazdája

Páncsics Dorina
Házigazda

Egy olyan jövőképet fogsz kapni ami túlmutat a mostani életeden, érezni fogod azt hogy, az álmaidhoz eszközt kapsz. Számomra 4 évvel ezelőtt egy videó elég volt, hogy elinduljak. Eldöntöttem felépítem az életemet ezzel a lehetőséggel. Nézd meg az Eagle Spirit Team mit alkot és légy részese te is! Ott találkozunk!

Dorina az Eagle Spirit Team Managere. Igazi világjáró, egyébként artista, táncos, egy igazi szabadlelkű fiatal, aki imád utazni. Jelenleg Budapesten él és élvezi az élet nyújtotta lehetőségeket. Üzlete szintén több országon nyúlik át, Angliától Romániáig.

Kreicsik-Csordás Tünde

Cég & Szakma & Marketing terv

Mindenki érkezik valahonnan, és mindenki valamilyen elképzeléssel érkezik ide az MLM-ről, a Foreverről és az Aloe Veráról.
Én egy igazi ellenálló voltam, a legbunkóbb fajtából, mindaddig amíg a hallomásokat le nem cseréltem valós információkra. Mára a Forever szitokszóból küldetéssé vált, az MLM pedig a „meneküljünk lehetőleg most”-ból, a „mesés lehetőséget mindenkinek” rövidítésévé.
Tarts velem, és cseréljük le a te hallomásaidat hiteles információkra, hogy élni tudj egy életet megváltoztató lehetőséggel! Így lesz a partvonalból nagypálya, az álomból valóság.

Tünde egy három diplomás több nyelven beszélő jogász, aki a szabad élet szerelmese. Világutazó, több országban élt és épített fel a nulláról anyagi biztonságot. Mindemellett folyamatosan kutatott a Lehetőség után, ami megadja neki az igazi szabadságot, azt, hogy valódi világpolgár lehessen. Jelenleg Dániában él és azon dolgozik, hogy minél több ember hozhasson valóban szabad döntéseket, és minél több nő élhessen kiteljesedett, anyagiakban stabil életet.

Czimerman Anita

Panelbeszélgetés

Czimerman Anita egy kétgyermekes édesanya, aki korábban Dániában alkalmazottként dolgozott.

Hosszú időn keresztül csak figyelte ezt a lehetőséget. Hasonló videók hatására szeretett bele a csapatba, a rendszerbe, a közösségbe, a jövőképbe és azokba az értékekbe amivel az Eagle Spirit Team képviseli a világ legszebb üzletét.

Egy olyan beszélgetésre invitállak Titeket, ahol több nézőpontból kaptok rávilágítást arra, hogy mit is képes emberek életébe adni a Network Marketing szakma és a Forever vállalkozás. Igazán különleges történeteket hallhattok arról, hogy miben változott meg az életük, az által, hogy elengedték a kifogásokat és mertek Igent mondani.

Gyere és hallgasd meg Őket, légy nyitott mert életed lehetőségével találkozol ma este!

Nagy Armella-Xénia

Mit csinálunk mi?

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor meg akarja ismerni önmagát, amikor érzi, hogy jóval több a jelenlegi énjénél és helyzeténél. Van úgy, hogy irányt vált az élete különböző területein, de van amikor egy váratlan kihívás tereli új utakra.

Armella, kozmetikusként érezte szükségét a több lábon állásnak és édesanyaként nyitotta ki a szívét közel 4 éve, ennek a teljesen új világnak, ami már biztonságot nyújt családjának és mutat utat olyan embereknek, akik szintén készen állnak és tesznek az átlagon felüli életért.

Közelebb hozlak téged is ezen a rendezvényen ahhoz, hogy megtudd mit csinálunk mi pontosan, hogy miben vagyunk ennyire különlegesek, mi köt össze minket és mi adja a hatékonyságunk. Megmutatom miért tudjuk biztosan, hogy bárki képes sikereket elérni ezzel a recepttel, amit mi is alkalmazunk és saját rendszernek nevezhetünk.

Fülöp Vivien

Kik vagyunk mi?

Vivi igazán fiatalon hagyományos vállalkozói szférából érkezett a üzletbe. Közel 3,5 éve mondott egy nagybetűs IGEN-t a jövőjére Angliából. Mindig is vágyott a szabadságra, és hogy valami maradandót alkothasson, pontosan ezt látta meg a Foreverben. Mosolygós, mindig élettel teli nő, aki hitt abban, hogy van másképp is, hogy fiatalon, külföldről, igenis fel lehet építeni egy élni érdemes életet.

Szeretném nektek bemutatni azt a különleges csapatot, amit mi képviselünk. Vajon kik vagyunk mi, és milyen erővel bírunk együttesen, mi az a varázslatos csillogás a szemünkben, ahogy meghalljuk azt a szót, hogy Eagle Spirit Team? Egy hely, ahol nem kell tökéletesnek lenned, ahol egyénként merhetsz kibontakozni, ahol az lehetsz aki valójában lenni szeretnél. Gyere tarts velünk, és a szívem legnagyobb szeretetével mutatom be nektek, hogy kik is vagyunk mi valójában.

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Március 17. – 21:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!