SPIRITDAY
November

SPIRITDAY
Március

November 20. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY
Június

SPIRITDAY
NOVEMBER

November 20. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Kövesiné Borkuti Anna,
a novemberi SpiritDay házigazdája

Kövesiné Borkuti Anna
Házigazda

Anna férjével és 2 gyermekével Miskolcon él.
3 éve építi ezt a vállalkozást.

Óvónőként dolgozott, mégis úgy döntött, hogy az online network marketing lesz az a lehetőség, ahol megalkuvások nélkül ki tud teljesedni a családban és karrierben egyaránt.
Jelenleg egy dinamikusan növekvő csapatot épít. Úton van az egyre szabadabb és korlátoktól mentes élet felé.

Elképesztően szkeptikus voltam, mint ahogy most lehet Te is.
A lelkem azonban tombolt, mert nem akartam család és karrier között választani. Kinyitottam a szívem, mert itt egészen más értékeket láttam a network marketingről.

Életem egyik legjobb döntését hoztam meg, amikor igent mondtam a Forevernek és az Eagle Spirit Teamnek. A gyermekeimmel otthon töltött évek alatt építettem fel a vállalkozásom, ami az átlagosnál jóval jobb életet tud biztosítani.

Szabadságot, megbecsülést, időt és utazásokat akartam és itt ezeken túl még többet kaptam.

Egresits-Ilyés Andrea

Andi, 2 gyermekes édesanya aki Ausztriából építi a vállalkozását. Számára ez az üzlet hozta meg azt, hogy nem kell választania család és anyaság között.

Szkeptikusként indultam az üzletben, mára pedig semmi mást nem tudnék elképzelni, amivel szívesebben foglalkoznék. 2 gyermekes édesanyaként számomra az igazi kiteljesedés! Arról fogok nektek mesélni, hogy milyen cég áll mellettünk és milyen fantasztikus termékek támogatják a mindennapjainkat illetve milyen ösztönző programok által juthatunk előre az álmaink felé.

Fülöp Vivien

Mit csinálunk mi?

Vivi egy igazán élettel teli mosolygós nő, aki a hagyományos vállalkozói szférában vágyott a szabadságra, és az igazi kiteljesedésre Angliában. Az útja során kereste önmagát, és a helyét a világban. Amikor 3 évvel ezelőtt megérkezett az üzletbe, látta hogy fiatalok élnek boldogan, és szabadon, és ebbe az igazi laptoplifestyleba szeretett bele úgy igazán.

Mi a dolga pontosan egy online networkernek? Gyere és tarts velünk, és bemutatom neked, hogyan és miképpen cselekszünk minden egyes nap, hogyan felépíthető fel egy boldog és szabad élet.

Tegyük helyre a sok-sok hiedelmet, és lássuk meg együtt a valós képet.

Márton Mónika

Panelbeszélgetés

Mónika 7 évvel ezelőtt még főiskolai hallgatóként, és mellette banki szférában elhelyezkedve csupán remélte, hogy nem olyan formában kell majd megélnie hosszútávon a mindennapjait, mint akkor.

Ma már 100%-ban szabad Networker, boldog és büszke vállalkozó, és igazán szereti az életét. Büszke arra, hogy bátor volt igent mondani és kitartani egy olyan élet mellett, amiben a mai világban is van helye valódi értékeknek.

3 fantasztikus Nő történetét ismerhetitek meg az általam vezetett panelbeszélgetésben, ahol különböző élethelyzetekből, sőt más-más országokból mutatjuk meg, hogy Ők miért döntöttek a Forever mellett, és ez a döntés azóta hogyan és miben változtatta meg az életüket.

Kati, Anett és Sophia biztos vagyok benne, hogy a történetével hitet fog adni Neked is, hogy lásd, mennyire nagyon megéri egy bátor döntést meghozni, és hogy bizony sosem késő a változás útján elindulni.

Rezes-Horváth Anita

Kik vagyunk mi?

Anita férjével Attival és két csodaszép kislányával Székesfehérváron él, és azért indult el ebben az üzletben, hogy soha ne kelljen „jóéjtpuszis” édesanyának lennie. Gyeden van a kisebbik lányával, de már szabad vállalkozóként éli a mindennapjait, és hatalmas boldogság számára, hogy nem kell visszamennie a vendéglátásba, ahol a lányok előtt dolgozott, így továbbra is megélheti velük a mindennapok csodáit.

Igazán különleges érzés bemutatni nektek Európa második legdinamikusabban növekvő csapatát, az Eagle Spirit Team-et.
Szívem lelkem teljes szeretetével igyekszem átadni a Csapatunk értékeit, a saját szemszögemből elmesélni azt, hogy milyen érzés egynek lenni a tagjai közül!

A közös víziónk az 1000 boldog család, ami olyan családokról szól, akik boldogan, szabadon, korlátoktól mentesen élhetik azt az életet, amit élni szeretnének.

Tarts velünk és ismerj meg minket!

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

November 20. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!