SPIRITDAY
Október

SPIRITDAY
Március

Október 23. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY
Június

SPIRITDAY
OKTÓBER

Október 23. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Lukács-Szabó Szilvia,
az októberi SpiritDay házigazdája

Lukács-Szabó Szilvia
Házigazda

Szeretsz játszani?

Mert én nagyon. 🤗

Mit szólsz egy bizalomjátékhoz?
Október 23- án egy virtuális térben foglak elkalauzolni Téged, ahol a kezedet fogva végig kísérlek majd állomásokon, és új emberekkel ismertetlek meg. Ezek a kivételes emberek egészen érdekes információkat osztanak meg Veled, amik egy új világ kapuját nyitják majd ki számodra. Egyet bizton állíthatok. Ebben a játékban csak nyerhetsz.

Lukács- Szabó Szilvia 2 csodálatos kislány anyukája. 3 éve egy hasonló bizalomjáték után döntött úgy, hogy belép azon a kapun, ahol ugyan csupa ismeretlen várta, mégis érezte, ott a helye. Tanulni, fejlődni vágyott, valamit Nőként és anyaként letenni valamit az asztalra.

Ennek a cégnek, csapatnak és gondolkodásmódnak köszönhetően mára már egészen más minőségben élhetik mindennapjaikat a lányokkal.
3 éve még nem tudta, hogyan lehet megélni a network marketingből. Ma már nem tudja, hogyan lehet létezni nélküle.

Nos, Te készen állsz?

Magyari-Martos Mónika

Magyari-Martos Mónika edző, gyógytornász és két gyermekes édesanya.

Pontosan 4 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy igent mond erre a lehetőségre és mára elmondhatja, hogy az életük családként teljes mértékben megváltozott. Pontosan azért, mert volt olyan bátor, hogy jobban belenézzen, majd belevágjon ebbe a vállalkozásba.

Elmesélem Neked, hogy mitől különleges ez a szakma, miért az egyik legjobb partner a Forever és mi alapján történik a kifizetés az üzletépítőknek. Igyekszem minden felmerülő gyakori kérdésre választ adni és picit ledönteni az ezzel a szakmával kapcsolatos korlátaidat, ami hidd el nekem is volt.

Majoros-Hoffer Enikő

Panelbeszélgetés

3,5 éve még teljesen szkeptikusként indultam el az üzletben, nem tudtam mit kell csinálni, hogy menni fog e nekem egyáltalán, de hittem, hogy nekem is sikerülhet, nekem is sikerülhet egy kompromisszumok nélküli életet megteremteni a családomnak, egy olyan életet, amiben valóban élni érdemes, és valóban élni szeretnénk. Mára már ez a valóságom. Édesanyaként, feleségként, nőként, itthonról építem a vállalkozásom, a 1,5 éves kisfiam Olivér mellől.

Általam 3 olyan csodás nő sztoriját hallhatjátok egy panelbeszélgetésben, akik teljesen más élethelyzetből indultak, még is, mind a hárman, itt találták meg úgy igazán az útjutak.

Alexandra, Magdi, és Liza kezdeti útja, nagy inspirációt nyújthat neked is abban, hogy ne halogass tovább, egyszerűen mondj igent az álmaidra.

Nagy Armella-Xénia

„Kik vagyunk mi?”

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor meg akarja ismerni önmagát, amikor érzi, hogy jóval több a jelenlegi énjénél és helyzeténél. Van úgy, hogy irány változtatást végez az élete különböző területein.

Így érzett és így tett Armella, aki kozmetikusként és édesanyaként nyitotta ki szívét 3,5 éve ennek a teljesen új világnak, ami már biztonságot nyújt családjának és vezet több más olyan embert, akik szintén készen állnak és tesznek az átlagon felüli életért.

Ezen a rendezvényen közelebb hozlak téged is a csapathoz, hogy lásd, halld és ÉREZD kik vagyunk mi pontosan, hogy miben vagyunk ennyire különlegesek, mi köt össze minket és mi vár rád is ebben a kiemelkedő, valóban egyedi és összetartó közegben.

Szabó Regina

„Mit csinálunk mi?”

Szabó Regina 6 éve kezdte építeni ezt az üzletet, miközben még főállásban a média területén dolgozott. Ma már 2,5 éves kislánya mellől, vállalkozóként éli a mindennapjait és célja, hogy a férjével együtt közösen családként élvezhessék a szabad életet, a döntések szabadságát.

Arról fogok mesélni Neked, hogy mit csinál egy online networker, hogyan dolgozunk mi az Eagle Spirit Teamben, mi az a rendszer, amibe beleszerettem, amikor elindultam, és mik azok a lépések, amiket mi nap mint nap megteszünk, hogy valóra válthassuk az álmainkat és hogyan tudod te is elérni a céljaidat.

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Október 23. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!