SPIRITDAY
Október

SPIRITDAY
Március

Október 23. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Azonnali regisztráció ide kattintva

SPIRITDAY
Június

SPIRITDAY
OKTÓBER

Október 23. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Azonnali regisztráció ide kattintva

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzen Neked Lukács-Szabó Szilvia,
az októberi SpiritDay házigazdája

Regisztrálj ide kattintva

Lukács-Szabó Szilvia
Házigazda

Szeretsz játszani?

Mert én nagyon. 🤗

Mit szólsz egy bizalomjátékhoz?
Október 23- án egy virtuális térben foglak elkalauzolni Téged, ahol a kezedet fogva végig kísérlek majd állomásokon, és új emberekkel ismertetlek meg. Ezek a kivételes emberek egészen érdekes információkat osztanak meg Veled, amik egy új világ kapuját nyitják majd ki számodra. Egyet bizton állíthatok. Ebben a játékban csak nyerhetsz.

Lukács- Szabó Szilvia 2 csodálatos kislány anyukája. 3 éve egy hasonló bizalomjáték után döntött úgy, hogy belép azon a kapun, ahol ugyan csupa ismeretlen várta, mégis érezte, ott a helye. Tanulni, fejlődni vágyott, valamit Nőként és anyaként letenni valamit az asztalra.

Ennek a cégnek, csapatnak és gondolkodásmódnak köszönhetően mára már egészen más minőségben élhetik mindennapjaikat a lányokkal.
3 éve még nem tudta, hogyan lehet megélni a network marketingből. Ma már nem tudja, hogyan lehet létezni nélküle.

Nos, Te készen állsz?

Magyari-Martos Mónika

Magyari-Martos Mónika edző, gyógytornász és két gyermekes édesanya.

Pontosan 4 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy igent mond erre a lehetőségre és mára elmondhatja, hogy az életük családként teljes mértékben megváltozott. Pontosan azért, mert volt olyan bátor, hogy jobban belenézzen, majd belevágjon ebbe a vállalkozásba.

Elmesélem Neked, hogy mitől különleges ez a szakma, miért az egyik legjobb partner a Forever és mi alapján történik a kifizetés az üzletépítőknek. Igyekszem minden felmerülő gyakori kérdésre választ adni és picit ledönteni az ezzel a szakmával kapcsolatos korlátaidat, ami hidd el nekem is volt.

Majoros-Hoffer Enikő

Panelbeszélgetés

3,5 éve még teljesen szkeptikusként indultam el az üzletben, nem tudtam mit kell csinálni, hogy menni fog e nekem egyáltalán, de hittem, hogy nekem is sikerülhet, nekem is sikerülhet egy kompromisszumok nélküli életet megteremteni a családomnak, egy olyan életet, amiben valóban élni érdemes, és valóban élni szeretnénk. Mára már ez a valóságom. Édesanyaként, feleségként, nőként, itthonról építem a vállalkozásom, a 1,5 éves kisfiam Olivér mellől.

Általam 3 olyan csodás nő sztoriját hallhatjátok egy panelbeszélgetésben, akik teljesen más élethelyzetből indultak, még is, mind a hárman, itt találták meg úgy igazán az útjutak.

Alexandra, Magdi, és Liza kezdeti útja, nagy inspirációt nyújthat neked is abban, hogy ne halogass tovább, egyszerűen mondj igent az álmaidra.

ide kattintva regisztrálhatsz az ingyenes Spiritday-re

Nagy Armella-Xénia

„Kik vagyunk mi?”

Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor meg akarja ismerni önmagát, amikor érzi, hogy jóval több a jelenlegi énjénél és helyzeténél. Van úgy, hogy irány változtatást végez az élete különböző területein.

Így érzett és így tett Armella, aki kozmetikusként és édesanyaként nyitotta ki szívét 3,5 éve ennek a teljesen új világnak, ami már biztonságot nyújt családjának és vezet több más olyan embert, akik szintén készen állnak és tesznek az átlagon felüli életért.

Ezen a rendezvényen közelebb hozlak téged is a csapathoz, hogy lásd, halld és ÉREZD kik vagyunk mi pontosan, hogy miben vagyunk ennyire különlegesek, mi köt össze minket és mi vár rád is ebben a kiemelkedő, valóban egyedi és összetartó közegben.

Szabó Regina

„Mit csinálunk mi?”

Szabó Regina 6 éve kezdte építeni ezt az üzletet, miközben még főállásban a média területén dolgozott. Ma már 2,5 éves kislánya mellől, vállalkozóként éli a mindennapjait és célja, hogy a férjével együtt közösen családként élvezhessék a szabad életet, a döntések szabadságát.

Arról fogok mesélni Neked, hogy mit csinál egy online networker, hogyan dolgozunk mi az Eagle Spirit Teamben, mi az a rendszer, amibe beleszerettem, amikor elindultam, és mik azok a lépések, amiket mi nap mint nap megteszünk, hogy valóra válthassuk az álmainkat és hogyan tudod te is elérni a céljaidat.

ide kattintva regisztrálhatsz az ingyenes Spiritday-re

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Október 23. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!