SPIRITDAY
Szeptember

SPIRITDAY
Március

Szeptember 18. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

SPIRITDAY
Június

SPIRITDAY
Szeptember

Szeptember 18. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a házigazdától

Hallgasd meg, mit üzennek Neked Almási Vivien,
a szeptemberi SpiritDay házigazdája

Almási Vivien
házigazda

Az alkalmazotti szférában eltöltött néhány év rádöbbentett arra, hogy egy jóval szabadabb életre vágyom. 21 évesen még Németországban is kipróbáltam magam, reménykedve abban, hogy megteremtünk a párommal együtt egy magasabb életszínvonalat.

Sikerült is, viszont mindig ott motoszkált bennem az, hogy a saját magam ura legyek hogy ne függjek senkitől és semmitől. Majd mikor már egyre jobban erősödött az az érzés, hogy készen állok felelősséget vállalni az életemért, a jövőnkért, épp ekkor érkezett meg ez a lehetőség az életünkbe.

1,5 évig főállás mellől dolgoztunk azért a jövőképért, amit itt kaptunk, 4 éve haza költöztünk a Balatonra és mára már igazán boldog és kiteljesedett életet élhetünk.

Hiszem, hogy a jövő azoké, akik hisznek az álmaik szépségében.
A legjobb helyen vagy, hogy ezt most te is megtapasztald!

Balogh Katica

Sziasztok. Balogh Katica vagyok. Én fogok választ adni arra ami sokatokban kérdés, hogy mit is csinálunk mi. Megmutatom, hogyan is dolgozunk és milyen pontos lépések vezetnek el oda, hogy egy átlagon felüli életet tudj élni. Érdemes lesz velünk tartanod.

Balogh Katica Németországban él férjével és 6 hónapos kisfiával. Katica az első pillanattól beleszeretett ebbe az üzletbe és elköteleződött e vállalkozás mellett.

Szenvedélyesen képviseli a szakmánkat nap mint nap. Célja rengeteg család életébe változást vinni. Hisz benne hogy kellő munkával, hozzáállással bármi lehetséges főleg ebben az üzletben.

Almási Gergely

2012 óta építem ezt a vállalkozást, a kezdeti tudatlan szkeptikusság elmúlása után, mondhatom szenvedélyes networker – hálózatépítő vagyok.

Megláttam ennek az üzleti modellnek az előnyeit, akkor még a tradicionális üzletépítés keretei között, majd az egészet “nemesítettük” az közösségi média erejével, és mára sok országot átölelő, eredményes és növekvő vállalkozást építettünk.

El fogom mesélni mitől különleges a szakma, miért az egyik legjobb partner a Forever és mi alapján fizetik ki az üzletépítőket. Mindent nem fog sikerülni ezzel kapcsolatban, de néhány tévhitet eloszlatok, amiből tudni fogod, hogy érdemes további információt beszerezned.

Nagy Armella-Xénia

Mindig bizalmat és hitet adott az, ha láthattam velem hasonló élethelyzetben élő emberek sikerélményét és megismerve a csapatot, ahol nyitott könyvként kísérhettem első pillanattól a mentoraim útját TUDTAM, hogy csak ÉN kellek ahhoz, hogy mindaz amit szerettem volna ne csak sóvárgás maradjon.

Kaptam egy rendszert, ami helyettem és velem dolgozik, kaptam egy esélyt egy ÉLNI ÉRDEMESEBB ÉLETRE, kaptam igaz barátokat, kaptam biztonságot és nyugalmat. Amire viszont egyáltalán nem számítottam, hogy közelebb kerülök önmagamhoz, férjemhez, családomhoz és a barátaimhoz. Hogy hogyan és miért?

Ezt egy ilyen rendezvény által is látni, hallani és érezni fogod, pont ezért foglald el a helyed és hallgass nyitott szívvel.

Armella 3 éve indult el ebben a csapatban, igen-t mondva egy olyan személynek, akit nem ismert korábban, de hamar világossá vált, hogy azonos értékrenddel rendelkeznek. Így feltette a kérdést, “MI VAN HA SIKERÜL?”

És sikerült, hiszen Amira kislányuk mellé megérkezhetett Anna is, mert immár belefér az életébe, hogy miközben a karrierben is kiteljesedhet, aközben maximálisan édesanya is lehet. Így élhetnek ők egy harmonikusabb családi életet.

Machata Erika

Machata Erika, szlovákiai magyarként, a családi vállalkozásuk mellett kezdte el építeni a Forever üzleti vállalkozását 2018-ban.

Mindig egy olyan hivatásra vágyott, ahol fontos volt a család, a minőségben együtt töltött idő, a hovatartozás érzése, az egység, a biztonság, a támogató közeg, az elismerés, amire mindannyian vágyunk az életünk során.

2020 óta már szabad networkerként, szenvedéllyel képviseli a Forever céget, hiszen az Eagle Spirit Team volt az a csapat, ahol megtalálta azt a biztonságos, támogató közeget, ahol kiteljesedhet, önmaga legjobbjává válhat és pozitív közegben nevelheti kisfiát, miközben egy élni érdemes életet tud megalkotni a családja számára.

Bemutatom nektek azt a csapatot, akik hatalmas szeretettel, szenvedéllyel, tiszta értékekkel képviselik a világ legszebb üzletét.
Ismerd meg az Eagle Spirit Team-et, akikkel együtt jelenleg Európa második legdinamikusabban fejlődő csapatát alkotjuk.
Azt a csapatot, akiknek a víziója az 1000 boldog család.

Ami annyit jelent, hogy több száz család életébe vigyék el a Forever üzenetét, ami által szabaddá, anyagilag stabilabbá, egészségesebbé válhatnak, mindemellett lehetőségük van egy tudatos boldog élet megteremtésére.

Regisztrálj ingyenesen
a Spiritday-re

Szeptember 18. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Tagja vagy a csapatnak?*
Elfogadom az ÁSZF-t és az Adatvédelmi irányelveket

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!