ONLINE rendezvény

Szerezd meg a teljes felvételt!

Nem csak egy
motivációs rendezvény

Egy hely, ahol támogatást és eszközt kapsz ahhoz, hogy a felépítsd a szabad és független életed.

ONLINE rendezvény

Szerezd meg a teljes felvételt!

Nem csak egy
motivációs rendezvény

Egy hely, ahol támogatást és eszközt kapsz ahhoz, hogy a felépítsd a szabad és független életed.

Előadások

Előadások

Sky Hi!
Sky full of SPIRIT Stars

Bakos Barbara

Ébred az erőd, annyi ideig húztad magadra a másoktól átvett bélyegeket, vedd le magadról őket, lásd magad ragyogni. Ez az év megint más lesz, készen állsz a szabad önmagadra, arra, hogy aként ragyogj, aki mindig is lennél, ha nem akarnál meghúzódni!

Ez az év megint más lesz, itt az idő, hogy elhidd magadról, Benned is Csillag születik, Te is ragyogsz itt velünk a Spirit Team csillagai között, itt az égen, hiszen együtt bármire képesek vagyunk!

Olyan Academy nyitást élünk meg együtt, ami után nem lesz kérdéses számodra, hogy mennyire mennyire sok potenciál van Benned!

Sky is the limit

Új Managerek,
panelbeszélgetés Almási Viviennel

Panel szereplők : Tamás Szandra, Tamás Richárd, Nagy Armella Xénia

A Foreverben a Manageri szinttől kezdődik a játék!
Egy olyan beszélgetésnek leszel részese, ahol igazán mély bepillantást kapsz abba melyik az az első üzleti szint a Forever vállalkozásodban, amiért megéri kitartóan dolgozni!

Ez az a szint, ahol már komolyabb bónusz kifizetésre teszel szert, egy szűkebb vezetői körbe kerülsz és kitárul előtted számtalan olyan ösztönző program, ami a Forever Világ legjobbjai közé emel téged és a valódi #ForeverLifestyle a szabadélet innen kezdődik igazán !

Star is born

Új Supervisorok,
panelbeszélgetés Magyari-Martos Mónikával

Panel szereplők: Mészáros Tünde, Kreicsik Ilona, Balázs Szende, Mezei Zsanett, Huber Réka, Kolozs-Balogh Janka, Kecskeméti Ildikó, Gátiné Fekete Erzsébet, Pacolay Kertész Ildikó

Kulcsgondolatok, kulcsmondatok , a Supervisori szint eléréséről.
Ez a panel tökéletes rávilágítást ad arra, mennyien mennyire különbözőek vagyunk, különböző országokból érkezve, különböző élethelyzetekben helytállva építjük ezt a vállalkozást, azonban a döntés, a hit, a cselekvés mindenkinél egységesen jelen van és bizonyosságot ad arról, hogy a célok elérésének kulcsa a mi kezünkben van.

Szerezd be te is a felvételeket

Rising Stars

Új Assistant Managerek,
panelbeszélgetés Lukács- Szabó Szilviával

Panel szereplők: Schumacher Zsófi, Gulyás-Dienes Ildikó,
Balogh Katica, Rezes-Horváth Anita

Egy szint, ami véleményem szerint kulcsfontosságú a marketing tervünkben. Egy panel, ahol 4 gyönyörű, ambíciózus hölgy mesél az útjáról, hogy elvehesd belőle azt, ami a Te utadhoz szükséges.
4 Nő, 4 különböző miért, 4 eltérő élethelyzet, 4 struktúra, 4 siker story.

Te vagy a következő! A lehetőség a kezedben, a cél a szívedben.
Készen állsz?

Fly like an Eagle

Tóth Rita

Azért döntsd el, hogy részt veszel az Academyn, és biztosítod a jegyed már MOST, mert garantáltan megkapod azokat a TOP mondatokat, amik miatt rájössz, ez Benned is mind ott van, ha tudod, hogy hová tartasz, nem lesz kérdés az önfegyelem, a folyamatosság.

A gyönyörű növekedésről és a stabilitás sarokpontjait is bemutatjuk Neked, azt a top gondolkodásmódot, ami a Manageri úton igazi példa, és fény derül arra, hogy Te is ugyanúgy képes vagy ezt mind elérni, ha helyesen priorizálsz, és jó helyre teszed a fókuszod.

Spirit
Executive

Almási Gergely
és Varga Árpád

Tudjátok csapatunk egyik alapértéke az innováció, diktáljuk a trendeket és nem követjük mindig elől haladunk és bátrak vagyunk új dolgokat meghonosítani.

Az iparág legjobbjaitól ellesni és az iparágon kívülről inspirálódni. Időről időre megújulni fenntartani az izgalmat és a szenvedélyt.

Eljött az ideje, hogy átformáljuk ezt a világot újra! Olyan változások jönnek melyek egyikünket sem hagynak majd nyugodni!

VIP Vendégeink

Lenkey Zsuzsi
Reach The sky

Lenkey Zsuzsa, egy olyan Nő, Édesanya és Manager a Forever Üzletben, akiből árad a harmónia, a kedvesség, és a szeretet. Az egyensúly és a stabilitás.

Férjével Péterrel együtt a Forever az ő életébe is megérkezett, és Zsuzsi kezdetektől nem csupán Pétert támogatta feleségeként, hanem teljeskörűen képviselte életével és példájával a Forever üzenetét!

Megjelenése és vezetői szerepvállalása kulcsa a Magyar Forever csapat élményeinek, hiszen Zsuzsi a nemzetközi Smile Team tagjaként minden egyes Forever globális utazás során azon dolgozik, hogy a minősült magyar üzleti partnerek a legjobban érezzék magukat.

Végtelenül alázatosan és szolgálattal támogatja az üzleti partnereket, teljesen Rex és a Forever értékeit és gondolatvilágát képviselve: fordít tolmácsként a rallykon a magyar csapatnak és minden apró rezdülésével ilyenkor a csapatot támogatja.

Nőként gyönyörű kívül belül, Férje mellett csodás támogató pár, családjukkal együtt tisztán képviselik a legszebb értékeket, és a Forever egyik legerősebb üzenetét:
A Forever ereje a szeretet ereje.

Lenkey Péter
Forever Values

Péter a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett bölcsész diplomát, majd külkereskedelmet és jogot is hallgatott.

Amióta az eszét tudja, mindig kereste a lehetőséget, az egyetem mellett is dolgozott, tanított, könyvet fordított, filmet narrált és debreceni rádiókban is vállalt munkát. 1995 óta ismeri Dr. Milesz Sándort, 1997- ben kezdődött munkakapcsolatuk, ekkor nyitott a Forever Magyarországon és Sándor hívta Pétert, hogy dolgozzanak együtt.

9 éven keresztül területi igazgatóként Péter vezette a budapesti központot. 2007- ben Európai Operatív Igazgatóvá nevezte ki Rex Maughan, cégünk tulajdonosa és Gregg Maughan, a Forever elnöke. 42 ország munkáját koordinálta 5 éven keresztül. Ezekben az években jött létre a Forever Direct, az európai elosztó központunk. Ezt a nagyon gyümölcsöző időszakot követően az itthoni, 8 országgal együtt járó megnövekedett feladatoknak köszönhetően 2011- ben hazakerült, Magyarország és a Délszláv régió (7+1 ország) Ügyvezető Igazgatójává nevezték ki.

Mindennapi munkáját az általános működés (pénzügy, logisztika, termékek, IT, a jogi megfelelések és általános cégképviselet) területén végzi a magyar és a dél-szláv régióban. A kezdetektől, 24. éve élete része a Forever. Ez az a vállalkozás, amit mindig is keresett, ami sok ember életére lehet pozitív hatással és sokaknak mutathat irányt a szellemi szabadság és az anyagi biztonság felé vezető úton! 3 kiváló gyermeket nevelnek gyönyörű feleségével Zsuzsival.

21 éve házasok, 25 éve ismerik egymást. Fiaik 20, 18 és 11 évesek. Szeretetben és harmóniában nevelik gyermekeiket és ebben a szellemben építik a vállalkozásukat is. A munka erejében és a következetes szorgalomban hisznek! Vallják, hogy csak folyamatosan befektetett munkával lehet sikert elérni lépésről-lépésre, szintről-szintre, miközben tudatosan figyelnek a munka és magánélet egyensúlyra, amihez a Forever kiváló segítséget nyújt.

Korlátlan alkalommal megtekinthető

A Spirit Full of Stars teljes felvétele bármikor és akárhányszor újranézhető.

Videó felvétel

OnlineFreeSpirit

Kedvezményes áron:
4.990 Ft / fő

Összefoglalva

Éld át felvételről a teljes Spirit Full of Stars hangulatát.
Annyiszor ahányszor akarod, amikor csak szeretnéd.

Töltsd velünk a napot online, a jegyeddel lehetőséged lesz korlátlan ideig bármikor feleleveníteni a rendezvényt és újra átélni az élményt:

Tanulni

Fejlődni

Motivációt szerezni

Osztozni mások sikerében és örömében!

Várunk szeretettel,
az eagle Spirit managerei

Galéria

Képek a rendezvényeink hangulatáról

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat:

hello@nfspirit.com
+36306251633

LifeMet Kft.
3530 Miskolc, Rákóczi utca 1. fszt 1.
23901658-2-05

Már csak a megrendelés gombot keresed?