SPIRITDAY
Január

SPIRITDAY
Január

Január 16. – 10:00 (budapesti idő szerint)
Ingyenes, online rendezvény

Üzenet a nap házigazdájától

Szabrina Czimerman

Szabrina Czimerman

Szabrina Erdélyben született, Németországban él férjével Gergővel és a gyerekeikkel Larával és Noellel. 4 évvel ezelőtt találkozott az üzlettel, kezdetben szkeptikus volt ugyan, de a férje rengeteget dolgozott és több időt szeretett volna “vásárolni” Gergőnek, hogy a család többet lehessen együtt.

Azóta rengeteg változott az életük, és Lara a Forevernek köszönheti a kistesót, mert ez az a cég, ami ekkora biztonságot tud adni számukra.

Az idei év végére szeretnék ha már Gergő is felmondhatna és mindketten 100%-ig csak ebből a vállalkozásból éljenek.

Manageri Sikerstory:
Janna Becze – Oszvald

Becze-Oszvald Janna és Becze-Oszvald Jan vagyunk, az Eagle Spirit Team Managerei.

2018 április 27-én egy poszt indított el bennünket az üzletben, amit a Mentorainkról láttunk a Facebookon.

Akkor már 6 éve Londonban éltünk és vállalkozóként dolgoztunk mindketten. Még aznap elindultunk az üzletben és azóta rengeteg minden változott az életünkben, amiről beszélni fogunk nektek. Vonzott az igazán szabad élet, ezért nyomtunk egy padlógázt és 4 hónap alatt Managerek lettünk.

Forever, Cég, Szakma, Termék:
Kreicsik-Csordás Tünde

Aki keres az talál. Vagyis inkább azt megtalálja a Forever lehetősége.

Több, mint két évig csendes megfigyelő voltam. Bizalmatlanul de vágyakozva figyeltem az online networkereket, akik szabadon építettek egy vállalkozást. Én is erre a szabadságra vágytam. Dániában élek a testvéremmel, már több, mint 5 éve de sosem akartam véglegesen kint maradni. Ugyanakkor azt sem tudtam, mit fogok majd csinálni Magyarországon. Nem akartam mindent a nulláról kezdeni, azt meg hogy alkalmazott leszek, el sem tudtam volna képzelni.

Számomra a szabadság a legfontosabb, és álmomban sem gondoltam hogy ezt a szabadságot a network marketing fogja megadni.

Mit csinálunk:
Almási Vivien

5 éve már annak, hogy beleszerettem az online networking korlátlan és álmokkal teli lehetőségébe!

Ez a vállalkozás mutatta meg nekem, hogy sokkal több van bennem, hogy az életemet tényleg olyanná alakíthatom, ahogy azt én élni akarom!

Itt kaptam meg azt a biztonságos környezetet, ahol igazán, boldog, kiegyensúlyozott nő és sikeres, szabad vállalkozó is lehetek!

Marketing terv:
Ciprian Croitoriu

Cipri jelenleg Angliában él együtt párjával, Piroskával, ahová 2014ben költöztek ki egy jobb élet megvalósítása reményében.

2019ben találkoztak a a Networking lehetőségével és elkezdték a főállásuk mellett, beilleszteni a mindennapjaikba.
Mára vállalkozásuk egyre sikeresebb és egy igazán fantasztikus csapat vezetőivé váltak.

Hogyan épül fel egy sikeres vállalkozás a Foreverben? Mit tud nekünk a Forever kínálni?
Tarts velünk szombaton, ahol majd beszélek nektek a Forever ösztönzőiről és részletesen bemutatom nektek a Marketing Tervet

Kik vagyunk mi:
Andrea Ardelean

Bemutatom nektek az a csupaszív csapatot amely jelenleg Európa második legdinamikusabban növekvő csapata, azt a csapatot ahová kiváltság tartozni, ahol első perctől éreztem azt hogy haza jöttem.

Kik vagyunk mi Eagle Spirit Team, miért mondjuk azt hogy mennyire kiváltság ide tartozni, ahol a siker mellet egy inspiráló és támogató közeget építünk, ezt fogok nektek bemutatni Szombaton, január 16 án.

Ardelean Andrea vagyok 35 éves, két gyermekes édesanya, Dániában élünk a családommal és 3,5 éve építem a Forever üzletet. Vendéglátásban dolgoztam korábban viszont mindig is éreztem hogy az nem az én utam, mindig is éreztem hogy sokkal többre vagyok képes és nem akartam megalkudni az átlagossal.

Hosszú ideig kerestem azt a lehetőséget ahol egyaránt nőként és anyaként kitudok teljesedni egészen addig a napig amíg a Forever az életébe lépett .
Sokáig főállás mellett építettem az üzletet, ma már szabad vállalkozóként 100%ban online networkerként dolgozom.

Regisztrálj ingyenesen a Spiritday-re

Január 16. – 10:00
Ingyenes, online rendezvény

Kapcsolat

Ha kérdésed merülne fel:

Kérlek keresd a meghívódat!